Jel još uvijek postoji u Vlaškoj ona trgovina sa fora gumenim čizmicama, kabanicama i ostalim za klince?
Danas sam onuda prolazila autom i nisam ju vidjela :/
Zna li netko kako se uopće zove?
Printable View
Jel još uvijek postoji u Vlaškoj ona trgovina sa fora gumenim čizmicama, kabanicama i ostalim za klince?
Danas sam onuda prolazila autom i nisam ju vidjela :/
Zna li netko kako se uopće zove?
bon-bon?
Ne, ne postoji. Gumene čizmice su marke Kidorable, vidjela sam ih u Froddo dućanu u Roses outletu pa ih možda ima i u drugim Froddo dućanima.
A naletjela sam negdje i na neku domaću web stranicu s koje se mogu naručiti. Uguglaj Kidorable pa ćeš naći.
Ima ih u Froddo dućkasu na Ilici preko puta Britanca i preljepe su :heart:
Koliko koštaju? Jel imaju i kišobrane?
ima na jarunskom placu, ako se ne varam.Citiraj:
puntica prvotno napisa
imaju čizmice, kabanice i kišobrane.
Čizme su 129,00 knCitiraj:
Fae prvotno napisa
Kabanice do mislim 6 god su 199,00 a za veće 229,00 kn ili 249,00 ne znam točno.
Imaju i kišobrane, mislim da su oko 100-tinjak kn, slično kao čizme.
Prolazim onuda svaki dan i svaki dan zastanem i divim se ...sve se da iskompletirati.
Aha, da, imaju i ruksake male isto nepropusne u kompletu al ne znam koliko su oni..mislim oko 150 kunića.
Ima ih i u Importaneu kod Glavnog.
U onom dućanu što prodaje crocsice i nekakve "uggsice".
Fora gumenih čizama ima i u Planet obući. Mi smo prije par dana kupili "gusarske". Ima i s paukovom mrežom i autićem, lepitrićima, baš su zgodne.
Di uopće ima za kupiti dječjih Ugg-sica? Ili njihovih jeftinijih kopija...ne znam ni koliko koštaju?Citiraj:
lara01 prvotno napisa
U Cicibanu ima modela i po 30 kn, i to jako lijepih.
Znam da nema broja 26, 27 i da nije ni bilo tih brojeva (tak mi je barem rekla prodavačica).Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
Gdje je u Importane taj dučan?Citiraj:
lara01 prvotno napisa
Vidla u frodo dučanu na Ilici imaju Kidorable kabanice, čizmice i kišobrane, super su.
Ali za dečke kišobrane imaju svega 2 ili 3 modela, večinom je sve za cure.
Kako ste zadovoljni kvalitetom njihovih kišobrana?
U Billi ima čizmica po 35 Kn, nisu prekrasne ali ak se uzme da ih klinci i tak nose samo po kiši i blatu mislim da su čist ok. I ne propuštaju....provjereno.
Ja danas K uzela u "Svijet obuće" blizu trga, 99kn, iznutra postavljene, ima u velikih brojeva za nas mame, one su 199kn i meni preslatke :mrgreen:
Kidorable gumene čizmice kupili za 129 kn u SC Prečko - Bambi dućan.
Imaju svih brojeva, 3 modela dečki ( mi uzeli s piratima :) ) i 3 curičasta modela.