mama_jos_malo prvotno napisa
Možda pomogne moj recept ;) svaki dan se našminkam (make up, maskara i gloss) apsolutno svaki dan, čak i za u park. Trenirke ne nosim :-) radije traperice (trenutno je u điru trudnička odjeća)
S djetetom se ide dopodne u park, na plac, ponekad se popije i kava, ovisi o njezinom spavanju. Ima nepune tri godine, ponesemo knjižice, grožđice pa u miru popijem kavu, jer je naučila zabaviti se pol sata dok ja čitam novine. Ponekad u društvu pijemo kavu, ali rjeđe.
Kad zaspe za dnevni odmor onda kuham. Uspijem prileći na pol sata u tijeku njezina spavanja, taman da se odmorim, jer i bebuška u trbuhu treba maminu horizontalu.
Kad K. ustane ručamo (uvijek svi troje zajedno). Onda, oko 18 sati nastupa tata, vodi je u park, na bike, šetnju...A ja odmaram, surfam :-) postam, čitam... Ponekad im se pridružim.
Kad se moji najdraži vrate izvana, moje su baterije napunjene, pa mogu dati večeru (tata obavi kupanac i čitanje priče) i uspavljivati.
Ne znam kako će "raspored aktivnosti" izgledati kad bebuška dođe.
Važno mi je da se osjećam dobro i da nemam osjećaj izoliranosti i rutinizirane svakodnevice koja se svodi kuću, spremanje, čišćenje. Čak i kad kreativnija jela kuham, bolje se osjećam (šatro umjetnički :mrgreen: )
Danas sam otišla frizeru (ne mogu sama oprat kosu :mrgreen: ogromna sam), što je samo pol sata uzelo, ali me uveseljava cijeli dan.