Bok svima,
planiramo slaviti ovaj vikend 3. rođendan na Jarunu s roštiljanjem u kućicama (paviljonima). Da li tko ima iskustva s tim, odnosno zanima me kada je potrebno doći i zauzeti mjesto.
Pozdrav!
Printable View
Bok svima,
planiramo slaviti ovaj vikend 3. rođendan na Jarunu s roštiljanjem u kućicama (paviljonima). Da li tko ima iskustva s tim, odnosno zanima me kada je potrebno doći i zauzeti mjesto.
Pozdrav!
mi smo prosli vikend slavili na jarunu, mm je dosao prije 7 i samo je jos jedan paviljon bio slobodan (ona strana kraj aquariusa)
ivarica, a jel možda znaš kako je preko tjedna ?
Mi planiramo na onom djelu jezera, iza sanjkališta, parka za invalide...da li je to sve bilo zauzeto?? Da li se može doći, zauzeti (rezervirati) i otići? Muž mi neće biti oduševljen kad mu kažem da mora doći u 6.
ne znam kako je preko tjedna, ovo je bila nedjelja, bio je najavljen prekrasan dan i bila je jos uz to i TF utrka
bolje doc u 7 (ne treba u 6), polijepiti balone i stolnjake, staviti konopcic okolo i napisat
Danas ovdje XY slavi rodendan, hvala na razumijevanju i poc doma spavat nego u 9 kukat gdje cete
možeCitiraj:
ljic prvotno napisa
al onda nećeš slaviti tamo :mrgreen:
lani smo tamo, na tu stranu, dosli oko 9 i bilo je slobodno, ali padala je kisa od jutra pa se ne mogu sjetiti da je osim nas netko drugi uopce slavio :mrgreen:Citiraj:
ljic prvotno napisa
aha, označiti treba, kompletna dekoracija :!:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ups, nisam mozda trebala sve tajne otkrivati :mrgreen:
sad, ove nedjelje, takvo nesto si nismo mogli priustiti pa smo napravili raspored od 7 pa do rodendana i 4 tate su se izmjenjivali (mamino vrijeme neposredno pred rodendanski tulum ipak vise vrijedi :mrgreen: )
hvala na odgovoru i uputama...vjerojatno ćemo tako i napraviti...pozdrav! :)