Vodoinstaler / Serviser Junkers plinskih bojlera ZG
Molim toplu preporuku za dobrog servisera, dvoje male djece, a bojler u komi! Zadnji nadriserviser frapirao nas je pljačkom od 600kn (40min posla, ni jedan ugrađeni dio, samo ispuhivanje kompresorom i ruke). Čini mi se enormna satnica, osobito tim više što je dva tjedna kasnije bojler počeo svoju rapsodiju "radi-ne radi", u roku jedne minute dvadesetak puta se zna ugasit i upalit, kad je dobre volje onda malo rijeđe.
Zovem gospona servisera, i pozivam se na reklamaciju na njegov redovni servis za koji je odrapio 600kn, on se velikodušno odaziva, međutim odmah dijagnosticira da bi to mogla biti zamjena dijela koji i nije pretjerano skup, ali da taj dio ionako nije problem nego odmah napominje kako će ruke bit ona zaguljena stavka! Oblijeva me hladan znoj, ulazim u neku debatu s njim da mi je smješno da se to počelo dešavat netom poslije njegovog servisa, al on uredno odbacuje svaku svoju odgovornost. Uglavnom ne pada mi više zvat tog gulikožu.
Negdje sam pročitao (nemam pojma više gdje) da su se forumaši hvalili kvalitetnim, pouzdanim i poštenim serviserima/vodoinstalaterima za 100-150kn po seansi + servisni dijelovi, pa molim svekoliku zajednicu za savjete. Sva iskustva su dobrodošla, savjeti, sugestije, preporuke, osobni prijatelji, kumovi za koje dajete ruku u vatru i sl... Samo nemojte drvljem i kamenjem da sam si sam kriv što nisam prvo pitao za cijenu servisa, jer sam lekciju naučio, a jezikovu juhu pobrao već nekolko puta! Ak ubrzo ne nađem nekog normalnog da mi to sredi, kak mi se čini bit će jezikove još...
pozdrav ekipi