Re: 2 antibiotika u 2 tjedna
Citiraj:
sunašce prvotno napisa
Magdalena je imala upalu uha pretprošlog tjedna i dok.je prepisala Klavocin koji je popila i završila kuru da bi nakon deset dana(od toga tri u vrtiću)opet se požalila da je boli uho i mi kod dok.kad ono opet upala istog uha s tim da ima nešto i u desnom i prepisala nam Zinnat.E šta sad?Da li je to nešto zabrinjavajuće,smiju li se tako često piti antibiotici i kako izliječiti tu upalu da se više ne vraća,samo da kažem da nije bila ovaj put ni prehlađena,niti je kašljala,niti kihala.Strah me je poslati je ponovno u vrtić jer krene svaki tjedan,bude tri dana i onda opet ispočetka.Do sada nije nikad bila nešto posebno bolesna,samo neke lagane prehladice,nikad nije pila antibiotik,a sad već 2 :( .Pomozite,svaki savjet je dobrodošao.
Mi smo doktorirali upale uha. Upravo ima 8. ove godine, s tim da je lani operirao 3. mandulu!!! Isto kao tvoja curica, i on je prije 15 dana bio na antibiotiku. Ovaj puta mu je pedica napravila bris nosa i ustvrdila da je u pitanju virusna upala i nije mu pripisala nikakav antibiotik. Ja sam mu stavila obloge od luka (pisale su cure tu na forumu da jako pomaže), danas je dobro, ne pokazuje više simptome. Jedino mu je nos začepljen pa mu puštam kapljice. Probaj i ti s tim lukom, ne može naškoditi.