Zanima me jel je plaćate po satu i koliko ili po obavljenom poslu. Jel u toj priči i peglanje ili peglanje ima neku svoju cijenu.
tnx
Printable View
Zanima me jel je plaćate po satu i koliko ili po obavljenom poslu. Jel u toj priči i peglanje ili peglanje ima neku svoju cijenu.
tnx
Mi plaćamo 30,00 kuna po satu, bez obzira na vrstu posla koji obavlja.
40 kn po satu bez obzira na vrstu posla. Od čišćenja, peglanja, pa do sađenja cvijeća ako treba, sve 40 kn po satu.
Isto 40kn po satu, s tim da je peglanje odbila a priori-dakle sve vrste čišćenja (ona je profi čistačica full time) 40kn sat.
i kod nas su cijene oko 30-40 kn
a koliko sati tjedno/ mjesečno vam dolaze?
Prije je dolazila subotom na cca 2 - 3 sata. I onda je peglala i pobrisala sve podove i stepenice. Sad imamo recesijske mjere u kućanstvu :mrgreen: , pa ju zovemo samo ako će MM raditi večinu vikenda, pa mi nema nikakvog smisla da slobodno vrijeme pomalo peglamo i peremo podove, nego onda pozovemo tetu i za 80 kn ispegla hrpetinu i prebriše podove, a mi se lijepo družimo.Citiraj:
Zara1 prvotno napisa
30 kn po satu
Svaki drugi tjedan po 5 sati, dakle, 10 sat mjesečno iliti 300,00 kuna.Citiraj:
Zara1 prvotno napisa
teta dolazi jednom tjedno po 5 sati/40 kn sat. to je mjesecno 800kn.
prebriše sve kuhinjske površine, stol i sve stolice, ulašti sudoper i štednjak. prebriše sve police u svim sobama od prašine, odmakne krevete i kauč, usisa (pomiče tepihe pa i ispod njih svaki put usisa) i prebriše podove u svim sobama+ balkon. Detaljno čišćenje kupaonice i malog wc-a. Obriše stakla na svim prozorima svaki put+ jednom mjesečno drvene okvire, skupi paučino povremeno te 2-3 puta godišnje očisti rasvjetna tijela. Svaki put ima 20-ak minuta pauze prema vlastitoj volji.
Jel' vam se to čini ok omjer cijene rada i učinjenog posla u 5h, stan je 85m.? Ili premalo/previše....?
Zika, kak stigne sve to u 5 sati? Čini mi se to puno posla, inače 40 kn je očito normalna cijena na tržištu za Zagreb.
zika, mislim da žena stvarno puno napravi za 5h u tolikom stanu, ali cijena satnice je ok
htjedoh napisati - cijena sata ;)
5 sati tjedno, 40 kn po satu... ne pegla, samo čišćenje./super brza i dobra/
pa generalno smo zadovoljni s tetom. ona je profi čistačica i to njoj ide. kod nas je 3 godine i vidim da ima dobre i loše dane, ali nikad ne prigovoram-ak vidim da je što promaklo pobrišem sama. ali to su zaista sitnice i bilo bi traženje dlake u jajetu. znači, moje iskustvo je bolje od prosjeka :D
idemo onda dalje u istoj varijanti, ali mislim da sve preko 40 kn/sat bi meni bilo too much. prve godine je bilo 30 kn sat i onda nakon te godine i povratka s mora je odmah tražila 40, što sam joj bez pogovora dala...tako je već 2 godine, ali ja na više od toga ne bih išla... vidim da ni drugi ne plaćaju više... sve moje frendice 7poznanice plaćaju 35-40 kn sat...znači, to je realno stanje...