-
imamo plusić!!!!!
Samo ukratko, s namjerom da objavim "cijelom svijetu" ali i da dokažem da čuda u pravom smislu te riječi postoje. Ljudi moji pa jutros je test pozitivan prvi puta u 4 godine. A tome su prethodili; 1 spontani, 1 prijevremeni (sin umro nakon 2 tjedna), hrpa bezuspješnih pokušaja, dogovoren AIH unatoč lošem statusu i MM i mene i unatoč tome što nemam ovulacije.... Uh, totalno sam zbunjena... :? :lol:
-
uh, čestitam od :heart: na plusiću i držim fige da sve bude savršeno dobro!
-
Bravo!!! Mi svi ovdje jako volimo plusiće!!! :D
Drago mi je za tebe, pogotovo što ste toliko čekali i nadali se...
Želim ti mirnu školsku trudnoću i da za devet mjeseci u naručju držiš malog anđela.... :saint:
-
Kao zena koja je sa svo svoje troje dece zatrudnela iz prvog puta,kada sam to pozelela,iako su doktori jos dok sam bila sasvim mlada cura rekli kako ce mi se desiti da cu decu cekati a ona nece doci(drago mi je da su pogresili)
ja ti iskreno cestitam :D i zelim skolsku trudnocu bez ijednog problema i poteskoce :love:
-
Aaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D i di je sad smajli koji place od srece!!!
Sve ce bit dobro vidjet ces, super super super!!! :love:
-
-
-
čestitke i da sve bude školski :D :D :D
-
:heart: :D :D
Čestitam!!!
-
čestitam i od :heart: ti želim školsku trudnoću :D
-
čestitam od :heart: :D :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
:D Čestitam od :heart: i želim ti da sve do kraja prođe školski
-
-
čestitam i da sve prođe super, super, najbolje!! :heart:
-
:D Čestitam! Ma naravno da čuda postoje! :D
-
-
-
Čestitam i neka ovaj put protekne školski! :D :D :D
:naklon: na tolikom strpljenju.
-
bok
Čestitam želim ti puno sreće i školsku trudnoću. Znam kakv je osjećaj vidjet plusić,nadam se da cu ga i ja vidjet po drugi put uspijesno
-
Čestitam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
Hvala na čestitkama, znam da su od srca ali evo me, nažalost, s lošim vijestima. S 10+1 je bebi prestalo kucati srce. Skroz sam slomljena.
-
atenjanka :cry: jako mi je zao, drzi se
-
Joj, jako mi je žao. :cry: Želim ti da što prije nađeš utjehu i novu nadu...
-
jako mi je žao....drži se.... :cry: :cry: :love2:
-
-
Ajme ne! :cry: :cry:
Tako mi je žao, ovo je pretužno :( :heart:
-
-
-
-
Jao. majko mila...zbilja mi je žao! :cry: :(
-