Drage cure i dečki, s obzirom da je prošla kavica bila malo zbrkana i puno vas nije moglo doći, mislila sam da bi bilo dobro da se nađemo 21.10. u 17h u Old Pharamcy-u u Hebrangovoj 11a, visoko prizemlje.
:)
Printable View
Drage cure i dečki, s obzirom da je prošla kavica bila malo zbrkana i puno vas nije moglo doći, mislila sam da bi bilo dobro da se nađemo 21.10. u 17h u Old Pharamcy-u u Hebrangovoj 11a, visoko prizemlje.
:)
dolazim ali tek u 18 sati :*
mislim da ću i ja navratiti :D baš se veselim
dizem i dobro jutro...... pa nije valjda da nas nece doci nego 3 .-))
Mislim da ću i ja doći!!!
hejho ... stižem i ja... ali radim do 17 pa mi treba do tamo ca 15 min :))) ali stiiiiiiiiiiiižem - hvala kadauna na pp, da nije bilo toga ne bi ni vidila ovaj poziv na kavicu!
Baš mi je žao da neću doći. Moram mirovati... Lijepo se provedite! :love:
I ovaj put aj necu moci doci... Ali zato zemske uzivajte! :love:
Mislim da ne stignem jer mi je nešto uletilo. Uživajte u kavici :love: !
Mogu tek iza 19-19.30, nekog bum zvrcnula, pa ako ste još tamo, mogu se priključiti! Ako ne, nadam se nekom drugom prilikom! :love:
Meni paše.
dobar provod vam želim, mi vam se pridružimo na nekoj budućoj kavici kad malo porastemo :heart:
Drage moje, ja sam nova (na forumu). Voljela bih se vidjeti s vama na kavici. Od Marchie37 sam čula o vama sve najbolje i vjerujem da ću od vas saznati puno više nego od vlastitog liječnika... Veselim se viđenju i kavici. Pusa.
Vaka, dobro nam došla! :bye:
Stižem i ja!!!! :D :D
rikikiki ajde super :D :D :D
Vjerojatno svratim i ja na kratko jer ću biti u blizini. Ionako nisam bila po forumu danima pa da čujem novosti iz prve ruke.
I ja ću vjerojatno doći, ali negdje oko 6...
Aaaa, radim, a baš sam se htjela pridružiti.... :( , a vi curkice uživajte i ćakulajte ;)
:evil: ja opet radim popodne
Ima neka koja može u 16:30h? :lol:
Dolazim vjerojatno :)
ne mogu nažalost :( želim vam dobru ćakulu i brdo dobrih ideja
Jel ima koja dobra dušica da podrani..?
Plizzz
Samo pola sata prije..
Evo ja, ako ne bude gužve na zelenom valu. I elena, mislim.
baš sam mislila svratiti, ali stalno nešto brljavim u zadnje vrijeme pa ću malo pojačati mirovanje.. ugodnu vam kavicu želim cure!
obzirom da imam grlobolju i malo sam u offu zbog premorenosti (nemam temperaturu, ne curi mi nos, nemam ni druge simptome, samo sam krepana i zrela za spavanje od 12 sati, mada virozu ne isključujem), a cure su pred postupcima, u postupcima i trudne, trebala bih odgoditi ovu kavu..
užasno mi je to teško jer sam vas se žaželila i jako vam se veselim, tako da bih ja ipak došla.
šta mislite???? aj please, ako mislite da ne trebam doći - recite mi
Draga Ksena, samo ti dodji, pa ne zivimo svi i uvijek pod staklenim zvonom...... Ako nemas temp i ako ne curi nosic, stvarno mislim da NEMA nikakve opasnosti.Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
Ja ti se veselim i ocekujem te :D :D
super sam se provela.... gledajuci i slusajuci sve vas.... :*
VAKA, welcome :)
Inace, pokusavam zbrojiti koliko nas je jucer bilo:
Jelena
Taca70
Vaka
Ogla (welcome back :mrgreen: )
Kate32
Mmaslacak
Ksena28
Vikki
Rikikiki
Elena
Miki76
Kadauna
jesam nekoga zaboravila!? Sigurno jesam.... ali ne znam koga.......
:?
O, pa to je bila prava jesenska OFP kavica, super ste se skupile,mogu mislit da je bilo bučno i veselo :love:!
Da vas sve brzinski pozdravim (Kadauna, nisi nikoga zaboravila, bilo nas je 13). Drago mi je da sam upoznala nove cure i da nam je Ogla opet aktivna :*
Do idućeg puta :bye:
svima :bye:
Cure, bilo mi je drago da nas je bilo puno. Uvijek mi bude žao poslije što se nisam sa svima stigla porazgovarati. Veselo kao i uvijek. Taca70 i ja smo se nastavile družiti do iza 22h :)
Lijepo je da se svaki put netko novi pojavi, a bude i iznenađenja, neki se poznaju od puuuunnno ranije ;)
Pusa svima i do sljedeće kavice ili čekaonice :*
Svima sa jučerašnje kavice puno :*
:bye: i od mene, bilo mi je baš baš divno!
Evo, koliko god se trudili da idemo tračnicama, nikada ne znamo kamo i kuda nas život nosi. Tako smo se Taca70 i ja ponovo srele nakon 20 godina ( :love: ), na kavici!Citiraj:
Jelena prvotno napisa
Hvala na toploj dobrodošlici svima koji su mi je uputili.
Vidimo se na idućoj kavici!
do slijedeće kave :* svima