Dakle stvar je sljedeća. Imam super ideu, ali mi treba pomoć oko dizajniranja i izrade web stranice. Ako tko od vas to radi ili zna nekoga, tko zna nekoga, tko to radi molila bih pomoć.
Printable View
Dakle stvar je sljedeća. Imam super ideu, ali mi treba pomoć oko dizajniranja i izrade web stranice. Ako tko od vas to radi ili zna nekoga, tko zna nekoga, tko to radi molila bih pomoć.
Daj malo detalja jer je ovako preopćenito. Web stranice mogu biti vrlo različito koncipirane. Minimalistički to može biti goli html, a druga krajnost je recimo flash.
Kreni recimo od namjene.
Opčenito govoreći ne kužim se u to oko izrade, ali ono što mi treba je stranica na kojoj ću moći ubacivati svako toliko tekstove sa slikama, po nekoliko njih u jednoj seriji. Uz to bi postojao i nekakav forum za komentare, idee, žalje i sl korisnika i posjetitelja stranice. Sve bi bilo informativnog sadržaja, prvenstveno iz kuta obične osobe. Malo je teško objasniti ovako ono što želim napraviti, bez da se odaju dublji detalji, a to trenutno ne želim ovako u javnost.
U tom slučaju ti ne treba ništa spektakularno: treba ti blog.
Potraži malo po netu blogove i vidi koji ti se sviđa, koje su mu mogućnosti i je li sve to što želiš free. Uglavnom možeš jako utjecati na dizajn i možeš dodavati sličice po volji.
Ako trebaš forum poput ovoga onda trebaš zaistač web server na kojem će se vrtiti php ili nešto takvo, a to onda nije free, ali ćeš vjerojatno za siću dobiti podršku.
imaš pp
zibba imaš pp