-
Štetne dječje igračke
Novinarka emisije Potrošački kod radi reportažu o dječjim igračkama koje su zbog štetnosti i neadekvatnosti povučene s tržišta.
Traži roditelje koji bi htjeli porazgovarati o toj temi.
U obzir dolaze samo roditelji iz Zagreba, a snimanje bi bilo u četvrtak ili petak.
Javite mi se na pp ako ste zainteresirani.
Hvala :)
-
ja bi rado, samo bi se nas razgovor morao prosiriti i na ove koje nisu povucene s trzista :mrgreen:
-
mislim da to ne bi bio problem
javit ti broj cim dodjem u gnijezdo!
-
na kraju sam blebetala o necem o cemu uopce nisam htjela, vazne stvari zaboravila, par puta se zblokirala, a Dorian me u par navrata trazio cicu :lol:
:roll:
-
znači bit će zabavno :mrgreen:
-
a sad ja s marsa.
jel ima neki popis tih igracaka? :oops:
-
ja ga nisam nasla, shvatila sam da su to neke kopije spajdermena i zmajeva koje se prodaju u konzumu, a slice na originalne, cije nemam pojma, boja je problem, u kojoj ima olova
inace se stalno pise o nekim povlacenjima igracaka, mattel, fisher price...nasla sam da je i The dog negdje povucen s trzista
inace bi igracke s CE oznakom treble biti ok. e pa ja sam pogledala od tih doma sto imaju CE deklaraciju, a neke su mi totalne nebuloze, mozda nisu stetne u smislu da direktno ugrozavaju zdravlje, al nisu bas ni korisne, a potencijalno mogu biti i opasne.
osim toga, ima i slucajeva falsifikacije CE oznake http://en.wikipedia.org/wiki/CE_mark
-
No, krasno, a taj Spiderman je E. stalno u ustima kad ga se dočepa....