jesam možda ja prezatjevna???
moram jednostavno čuti nečije mišljenje jer samo MM i ja malo :shock:
naime, danas nam je došla na preporuku, gospođa u mirovini, teta čuvalica. sve se činilo i više nego ok, troje svoje djece je odgojila, jednog malenog čuvala ....mali ju je lijepo prihvatio, ona je čim je došla išla oprati ruke prije nego ga je uzela (što je meni bitno) i posjela sebi u krilo i onda je krenulo: počela pričati o svojoj užasnoj finan.situaciji i razlozima zbog kojih plaća odvjetnika. i onda rekla da ona zapravo želi čuvati starce a ne djecu jer se ovo prvo plaća bolje(4000 kn). dobro mislim. nadalje, krene traćati mamu iz obitelji gdje je prije radila(preporuke nije donijela) pa se hvali da je ona bila ljubomorna(mama) kaj je nju mali više volio. dobro mislim opet. pa sad ja krenem da je meni jako teško što malog i moram ostaviti jer bi s njim još bila doma da mogu ali financije nam ne dopuštaju, da je nama samo bitno da se o njemu brine jer je on jedno jako veselo dijete ali koje zahtjeva pažnju. da bi čuvanje bilo kod nas doma, imamo kučicu i mali vrt, u blizini parkić, da ne očekujem da ništa po kući ne radi osim skuha za njega što ja pripremim( rekla je pa nisam ni mislila drugo raditi). da ona gubi na put još sat vremena( moj muž radi 45 km od kuće pa što?)radila bi od 8-4,30. mjesec dana plaćenog god.u ljeto, božić, nova god, uskrs i sve dr. neradne dane kao i još po dva puta god. desetak dana kada mi putujemo didi u posjetu van. ona je slobodna tada. ponudimo joj 2500 kn plus mogućnost povišice s vremenom ako smo svi zadovoljni(do nekih 2800-3000) a ona kaže da joj je to malo i da neće a pritome još kuka kako nema novaca. ok, rekoh, da mogu ponudila bi i 5000 jer je u pitanju nešto najvrijednije što imam u životu, moj sin, ali ne možemo. i za kraj pohvali nam se kako se prijetila nekom tipu da je njen sin bio u ratu i da je možda lud a možda nije....šok, sljedeći tjedan nam dolazi još jedna na razgovor i sad se baš loše osjećam i bojim. da li pretjerujem?