6.12. dva koncerta Zg mališana a 13.12. Klinci s Ribnjaka. Mi smo već kupili kartu, 80 kn, opasno brzo idu.
Printable View
6.12. dva koncerta Zg mališana a 13.12. Klinci s Ribnjaka. Mi smo već kupili kartu, 80 kn, opasno brzo idu.
A 22.11. također u Lisinskom, u 17.00. sati, festival dječje glazbe. Karta 50 kn. Mi idemo na to!
Mi ne idemo nigdje radi gripe. Frendica trudna 9 tjedana dobila svinjsku gripu na koncertu Massive attacka.
Ne moraš po gripu (bilo koju) na koncert, možeš ju dobiti i u kvartovskom dućanu. :P
Mi idemo na Mališane.
Naravno, znam. Ali M ne ide u vrtić, trenutno se družimo samo sa djecom koja ne idu u vrtić i ne idemo po dućanima niti zatvorenim prostorima. Možemo joj i mi prenijeti, ali čim dođem doma perem ruke i ispirem nos Sterimarom.
Jel se moraju kupiti dvije karte ili može djete u krolp?Citiraj:
ula prvotno napisa
mi idemo na klince s ribnjaka jer nam frendica pjeva s njima :)
uzeli smo 3 karte za nas 4 (marge će biti u krilu)
mi kupili dvije karte,a ide nas četveroCitiraj:
domy prvotno napisa
mislim da ptičice neće sjediti nego plesati :)
Ma naravno, ali stvar je u tome da se izbjegava "rizicno" ponasanje.Citiraj:
TeFil prvotno napisa
Vece su sanse da se nesto pokupi na koncertu gdje u zatvorenom prostoru boravi istovremeno 2000 ljudi, nego u kvartovskom ducanu gdje uđe tijekom dana 100 ljudi.
Moze te auto zgaziti i na pjesackom, manje su sanse ako prelazis na zeleno, a puno vece ako ides na crveno.
Mi ne idemo, a ne idem niti u vrtic zadnja 3 tjedna.
Ajme koji tipfeleri krolp-kriloCitiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Znači može tako.
Jel dođe na kraju SV. Nikola?
I mi smo kupili 2 karte za nas četvero. I prošle godine isto tako i nije bilo nikakve frke.
I nije nas strah gripe! :mrgreen:
Prošle godine je Fiona pjevala, a ove godine nećemo biti ni u publici. :(
Svima koji idu želim dobar provod. :*
znači ako idem ja sa svojom djevojčicom mogu kupiti 1 kartu? neće me nitko zezati radi toga?
ne, provjereno nekoliko putaCitiraj:
anima prvotno napisa
prošle godine sam obje curke ufurala na samo jednu kartu, ionako su one plesale naprijed
ispalo je malo dvosmisleno, moj odgovor je na tvoje drugo pitanje :oops:Citiraj:
mamaduda prvotno napisa
odlično :)
Dakle, za curetak od godinu i par mjeseci koja voli čagicu i društvo -
jesu bolji Klinci ili Mališani??? Ajd iskusne mame, jel na tim koncertima bilo tak malih kikača???
Mališani su meni puno veseliji, moja curka se uvijek na njih otkačila i plesala, a Klinci su onak "otmjeni" zbor, njih još uvijek ne doživljava previše. Tak je bar naš dojam zadnjih par godina.
Potpisujem,
I nama su Zagrebački mališani trenutno više interesantniji :-D jer mislim da su više za manje klince... kada malo narastemo onda će nas više mučiti ljubavni jadi o kojima pjevaju Klinci...:love2: