Beba mi je stara 8 mjeseci, dojim ga od početka. Prije dva mjeseca lijeva dojka mi je ostala bez mlijeka, a desna je puna stalno i jako bolna za vrijeme dojenja...nikako da se smanji, molim Vas imate kakvo rješenje za to?? :cry:
Printable View
Beba mi je stara 8 mjeseci, dojim ga od početka. Prije dva mjeseca lijeva dojka mi je ostala bez mlijeka, a desna je puna stalno i jako bolna za vrijeme dojenja...nikako da se smanji, molim Vas imate kakvo rješenje za to?? :cry:
Svakako nazvati SOS telefon za dojenje, vjerujem da će ti rodine savjetnice dati najbolji savjet.
SOS telefon za dojenje:
01 61 77 520
091 22 77 220
A ono što mi pada na pamet čitajući tvoj post, vjerojatno se opet može potaknuti laktacija, sjećam se da se pričalo na forumu o curama koje su nakon perioda nedojenja ponovo potaknule proizvodnju mlijeka.
Ima cura koje doje isključivo na jednu dojku cijeli svoj staž dojenja i to nije nikakav problem da dojite na jednu dojku.
Da li ti beba manje doji u zadnje vrijeme da ti se dojka tako prepuni? Možda manje doji ako joj idu van zubići, ili to može biti štrajk dojenja, ili je ova dojka počela više proizvoditi obzirom da drugu više ne koristite, pa treba vremena da se ustali ponuda i potražnja.
nazovi obavezno SOS telefon. meni su puno pomogli.
jesu li bolne zbog prepunjenosti ili i kad su prazne te bole kad dojiš?
...boli me dok i nije puna dojka, ali mi je i bradavica bolna i na sredini mi je bijela, peče i jako boli...više ne znam šta bi..ima rješenja za to? :cry:
Meni zuvuči kao mogući soor (gljivce) jer spominješ bijele bradavice.
Ima li ti bebica naslage u ustima?
Moguće da imaš i blister.
Sve se to da riješiti, samo treba utvrditi radi li se o jednom od navedenog ili oboje, ili je nešto treće.
NAjbolje zato zazvati SOS i s curama pokušati uz tvoje dodatne detalje doći do odgovora, a tad ćeš lako naći i rješenje.
Imaš na forumu dosta o samom sooru i blisteru pa pročitaj.
Nadam se da ćete riješiti to i nastaviti ugodno dojiti. :love:
..nema beba ništa bijelo u ustima, već me to jako boli i peče..napisala sam u prethodnom postu..ne znam više šta da radim... :/
JEsi čitala temu o sooru.
Tamo piše da se može imati gljivice, a bez bijelih naslaga.
Daj zazovi SOS za dojenje, to ti je najbrža varijanta za odgonetnuti što je u pitanju. Sve sam uvjerenija da su ti gljivice.