Trebam...
Printable View
Trebam...
pažnja!!! pažnja!!!
pedikeri nisu babice!
forumska policija :saint: izbrisati će sve postove koji sugeriraju na rad na crno.
:lol:
:lol:
a ja mislila da ću naći popis kućnih pedikera... :lol:
a luda li si :lol:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
cvijeto fali ti ;)
:lol:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
:saint:
nemojte cure, mogao bi nam se tkogod naći silno uvrijeđen što se s takvim stvarima sprdamo :cry:
pa da znaš da i bi.
moj svekar je invalid i pedikerka mu dolazi doma.
ne znam ostavi li račun i nije me briga; važno mi je da ga ne boli.
Imaš pravo :cry: .Citiraj:
melange prvotno napisa
cvijeta, no, no :saint:
apri, mislim da komentar uopće nije upućen korisnicima kućnog pedikera ;)
cvijeta :lol: :lol:
glavno da je žena dobila informaciju :tele:
ovo zbilja nije u redu, cvijetoCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
A zašto, molit ću lijepo? :mrgreen:Citiraj:
Storma prvotno napisa
Da, cvijeta je bila malo ironična, ali što nam preostaje kada na forumu postoje dvostruka mjerila, kako za što i kako za koga. ;)
Npr, jednoj je forumašici jučer trenutno zatvoren topic na kojemu je tražila da sa nekim podijeli vinjetu za Sloveniju i Austriju, a time zapravo ne krši niti jedan zakon RH, a istovremeno se dozvoljava preporučivanje uvoznih ilegalnih primalja, čime se krši zakon i RH i zemlje odakle ta primalja dolazi.
No, kako smo svi već stoput utvrdili da od naše priče i argumenata nema nikakve vajde, ostaje nam jedino da se tu i tamo na tu temu - malo nasmijemo, daj bože samo da ne prestane biti smiješno.
Pa možda je ta forumašica trebala kombinirati i predložiti nekoj budućoj modernoj rodilji podjelu vinjete s primaljom, koja također putem na posao u Hr prolazi kroz Austriju i Sloveniju. Tako bi svi bili zadovoljni.Citiraj:
piplica prvotno napisa
Tko joj je kriv kad se ne zna snaći ;)
A gdje piše da pediker/frizer/ili tko god već koji dolaze u kućne posjete, moraju nužno raditi na crno? :mrgreen: Pa i patronažne dolaze kućama pa ne rade na crno.
Eh vi grješnici odmah na crno pomišljate! :lol:
Pa da, građanski neposluh u najboljem izdanju. ;)Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
:saint:
sad bez cinizma, samo me živo zanima: a kaj mu to pediker radi da ga ne boli više? Pediker ti sastruže mrtvu kožu sa stopala i sredi noktiće (iako urasli nokat zna zbilja jako boliti, ali koliko je meni poznato od toga ne možeš ostati invalid). Da nije maser?Citiraj:
apricot prvotno napisa
elin, očito nikad nisi imala kurje oko. Mene ono boli za poludit, ali ne volim pedikere
Vi se zachatali, al ja pp ne dobih
Postoji i medicinska pedikura, ElinCitiraj:
elin prvotno napisa
Recimo nokat urastao u meso, pa kurje oči, pa gljivična oboljenja nokta koja čovjek i ne zna kako bi estetski sam riješio onda pediker na mjesto bolesnog nokta stavi kopču i tako...
Ajme, elin, padam u nesvijest!Citiraj:
elin prvotno napisa
Pa nije mi svekar od nokta invalid (ne znam bih li :lol: ili :shock: ). Čovjek je invalid od djetinjstva (da ne idem sad u detalje što mu se dogodilo).
A kurje oči bole toliko... pa ne zovu se zabadava tako; pokušaj se iglom bocnuti u oko.
I tvrda koža ISPOD nokta boli toliko da jedva hodaš, a boli i kad ne hodaš.
Onaj tko ima problema, znat će.
Uglavnom, meni je pedikerka važniji od zubara.
I, da... Postoji jako puno "po-kućama-hodajućih" uslužnih djelatnika: preskup je najam prostora, a od nečega se živjeti mora.
I uredno izdaju račune.
Nije valjda na to mislila? :shock: :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Onda i ja padam u nesvijest! :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
elin prvotno napisa
Meni isto treba!!! Užasno su mi se tabani presušili, nikad mi se to u životu nije dogodilo! Hrapavi su na dodir i nikakva krema ne pomaže.
Meni je problem što sam na strogom čuvanju trudnoče i ne bih mogla sjedat za vrijeme tretmana, pa mi treba i netko jako vješt ko bi mi mogao sve napraviti na krevetu :mrgreen:
[quote="apricot"]pa da, i ja sam se isto čudila, pa rekoh da pitam ( :lol: znam, blesavo je, ali kad pročitaš sve u komadu tak ispada). Sad kužim, čovjek je invalid, pa mu je puno lakše da mu pediker dođe doma, nego da ide do pedikera.Citiraj:
elin prvotno napisa
Normalno da znam da zanoktice, kurje oči i sl. jako bole, to uopće nije upitno.
:forumski zandar:
Elin, :lol: :lol: :lol:
Zahvaljujem na smijehu koji si mi priuštila u ovom hmmm....teškom trenutku!
Evo ti ja (partibrejkerica :mrgreen: ) poslala.Citiraj:
mama_jos_malo prvotno napisa
pls i meni, pls, pls, plsCitiraj:
Dalm@ prvotno napisa
Molim. Prijavljujem se za stand up komočara koji dolazi u kuću uveseljavati :lol: 8)Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Evo da javim da sam jako zadovoljna preporučenom pedikerkom. Došla na vrijeme i obavila posao odlično.
imam jednu koja je radila u domu umirovljenika, pretpostavljam da moze raditi tako da je korisnik u lezecem polozaju. jako je dobra, meni najbolja od svih koje sam probala. saljem na pp ako tko zeli.
Podižem temu.
Molim preporuku ako netko ima pedikerku koja dolazi u kuću za preporučiti.
Lana (Novi Zagreb) 0922474083
Trebam za podrucje Dubrave
Vesna 095 594 1483 izvrsna