je li ovo faza nezadovoljstva
ajmo mame, pomozite savjetom jer žao mi je djeteta.
Roko ima 2 god i 2 mj, u jaslice ide od lani od 1. rođ.
sve je bilo super do ljetne pauze i vračanja natrag. obožavao je ići u jaslice, nikada niti a nije rekao, kada bi došla po njega ostajali po još po pola sata i igrali se jer nije htio doma.
no ove godine je sve bilo ok do poč 10 mjeseca. od tada čim dođemo na cestu koja vodi jaslicama on počinje plakati, prvo bez glasa, pa tiho, pa bez glasa guta one suze u sebi, ja mu kažem plači jako vići ali on neće, ne želi, kao da se boji. a meni se srce steže kao i svakoj majci, pogotovo još kako on ima i sa srcem problema ne volim kada plače, pogotovo ne tako ( nebitno ). zadnjih dana se grčevito stišće uz mene, uđemo u jaslice, on me hvata za nogu i teta ga odvlači a on se ne da. ajme meni, kako me srce boli kada ga vidim takvog.
kada dođem po njega on se odmah sprema i odmah idemo kući.nema ostajanja.
ja ga pitam razgovaram s njim što se događa, ali ne znam nema nikakvih znakova maltretiranja ničega. mislim ne ponaša se čudno kući.
on ide u vrtić kod časnih sestara i imam samo riječi hvale, uistinu za sve.
pitala sam ih da li se što dogodilo u vrtiću ali one kažu da je sve ok, i da on prestane tuliti čim ja odem. :/ ali ne znam, ja kada dođem po njega on je sa strane igra se sam, kada me vidi samo što ne padne u trans od sreće, a kada smo doma ja vama ne mogu opisati to zadovoljstvo i sreću.ma možda ja pretjerujem i nisam objektivna jer sam mama ali
eto pomozite mi, dajte mi savjet kako da ga utješim kako da prestane plakati, ne znam s prvim djetetom je sve bilo drukčije, ona je bila presretna u vrtiću!
možda je pitanje bez veze ali eto zabrinuta sam! je li to faza, što li je ?! :(