Gdje u Zg ima neki salon koji će malo dotjerati našu životinju? :mrgreen:
Na netu ih se može pronaći dosta, ali ja bi voljela preporuku nekog tko je bio i zadovoljan je.
Zanimaju me i cijene?
Printable View
Gdje u Zg ima neki salon koji će malo dotjerati našu životinju? :mrgreen:
Na netu ih se može pronaći dosta, ali ja bi voljela preporuku nekog tko je bio i zadovoljan je.
Zanimaju me i cijene?
Moji starci i njihovi susjedi idu u Šapu već godinama i prezadovoljni su. Cijene ti ne znam al pogledaj malo po netu. Ja ti mogu reći da pas super izgleda nakon "frizure":)
Na tržnom centru Savica, sjeverna vanjska strana tržnice, na katu. Ima salon, cijene (bar po meni) OK, ženskica vesela i simpatična.
na trešnjevci kod parka stara trešnja šiša gospon goldstein, ali nažalost ne znam ime salona, možda netko drugi zna?
znam samo da su ljudi dugo zadovoljni njime...
Citiraj:
amel prvotno napisa
Ne treba njemu frizura. On smrdi... ali jako...
Hoću mirisnog pesonju :mrgreen:
E to ti može biti i analna žlijeza (tak je bilo kod našeg). Sve u svemu oni ti imaju kompletnu uslugu još provjeri, ali znam da našem pesu i taj smrad oni rješavaju. I, da oni su pored Trešnjevačkog placa (netko gore napisao)
Pa što ga ne okupaš?Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
Ja valjda živim u pripizdini i meni su takve usluge smiješne. Brate mili, uzmeš psa, staviš ga u kadu, našamponiraš, ispereš, zamotaš u šugaman, istrljaš i voila! nakon toga podrežeš kandže i ko nov.
Iako, sad sam vidila tvog psa na slici :lol: Ja imam pinča/čivavu-njega mogu i u lavandinu oprati
Imaš zgodan salon u Vrapču, Fashion Dog, Jačkovina 44. Mi smo bili jako zadovoljni, znam da je cijena OK. Htjeli smo da je okupaju i dobro iščetkaju, u sezoni linjanja.
Citiraj:
Trina prvotno napisa
Vidim, i sama si skužila zašto ga ne kupamo kod kuće :lol: .
Kad je bio manji, stavili smo mi njega u kadu, ali sad je mazga od 40 kg pa to malo teže ide.
Nama treba netko tko će ga dobro, dobro istrimat jer se linja jako i rješit nas smradova.
Analne žlijezde nisu problem, već njegovo stalno samoinicijativno kupanje u obližnjem potoku, a potok baš i nije najčišći :roll: .