Zna li netko gdje ih ima? Ili mogu li se naručiti negdje, trebaju mi do Božića. Hvala.
Printable View
Zna li netko gdje ih ima? Ili mogu li se naručiti negdje, trebaju mi do Božića. Hvala.
i mene bi zanimalo...
Onako drveni s nekim reljefima, one obične lako nabavim.
Pomikaki, kakvi su to uopće obični? Ja ni ne znam kako to točno izgleda, trebaju mi za poklon.
Zna li netko ima li toga po ovim subotnjim sajmovima u okolnim mjestima?
ajoj, znam da ih je bilo u Lidlu. možda da probaš u Merkuru? ili u onom dućanu na Korzu, jel Casa MIa?
možda u Semeraru.
stvarno ne znam, ja sam ih isto tražila, negdje našla i zaboravila gdje.
pod obične mislim na one limene, kojima izrezuješ oblike i možeš ih naći u kompletima od više ili manje komada u mnogim trgovinama, pogotovo u ovo doba, čak sam vidjela nedavno neku reklamu tipa top-shop za puno tih oblika po nekih 200 kn :/
ali mene zanimaju oni drveni, ne za izrezivanje iz razvaljanog tijesta nego da tijesto utisneš i dobiješ reljef.
Recimo ovako nešto
iz coolinarke
ili ovako nešto
i evo mi odgovora :) treba samo guglati
majstor s Dolca
E, i mene zanimaju baš te "pločice", nisam mislila na ove za izrezivanje. Thalia, jesi ti na te mislila u Lidlu i Merkuru? Ja sam limene kupila baš u Lidlu, za 30 kn oko 30 komada. Btw, lijepo te je vidjeti opet ovdje :)
Pomikaki, koja prva stigne do Dolca, neka javi ovoj drugoj :)
ne, mislila sam na one za izrezivanje :/
sjetila sam se ovakvog štanda na Beloj nedeji u Kastvu i jednog u Lignju na marunadi kad smo mi kupili kuhaču (palentar, jelte) i onu žlicu za med. ne znam jel bilo ovih kalupa.
baš nisam od pomoći. jedino da prošećeš (kad prođe potop) Korzom pa pogledaš.
edit: našla sam jedne na netu
http://sveisvasta.hr/ducan/kalupi-i-...ake.html?pop=0
možda da pitaš u onom dućanu na trsatu, onom novom s gomilom raznih hrvatskih suvenira, znaš tamo na uglu pored sobrage?
čisto sumnjam da ću ja biti prva koja će stići do Dolca :)
imala sam svojevremeno i ideju da sama izrezbarim svoje kalupe za paprenjake, ali naravno, kao i mnoge druge ideje koje sam imala ni ta nije do dana današnjeg ostvarena...