-
ANĐEO LUCIAN
Evo javljam i vama da je moja draga prijateljica i njm danas u 27+5tt izgubili svog malog vrapčića Luciana nakon komplikacija i borbe da što duže ostanu zajedno nakon što se počela otvarati i polako curkati plodna voda ali nisu uspjeli u bitci u 6.30 odvedena u rađaonu a u 8 rodila svog nažalost već preminulog anđela.
Bože daj im snage ,mi smo uz njih mada trenutno utjehe baš i nema ona je dosta loše sad čekamo vijesti o njezinom stanju zato Bože pomozi joj da skupi snagu :* :* :* :* :* :* :* uvijek smo uz vas :love:
-
Iskrena sućut! :cry: :cry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
jako mi je žao :cry: :cry:
-
teško je čitat takve novosti... :cry: žao mi je..
-
-
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pretužno.
Bože čuvaj ih i daj im snage.
-
:cry: :cry: :cry: pretužno!
Bože daj snage roditeljima :heart:
-
-
-
-
-
:cry: uf, budi uz nju i pomozi joj koliko možeš, kad prođe neko vrijeme neka nam se pridruži i isplače, vjeruj mi bit će joj lakše;
Bože pomozi joj da nađe snage i smisao :love:
-
pokušavamo i jesmo im podrška ,ali još uvijek neznamo u kakvom je stanju,jedino se bojim da bi moglo doči do njenog odbijanja trnutno pošto mi čekamo blizančeke.
Vjerujemda je ovo normalna reakcija na ovakav gubitak,ali vjerujem kad se sve smiri i polako dojde na svoje mjesto će se javiti.
Zahvaljujem vam se u njeno ime na podršci i razumjevanju.
pusa svima od nas troje. :*
A njima da Bog da snage da prebrode ove dane želimo od :heart: :heart:
-
nasi pooznati su bili izgubili curicu 2 mjeseca prije nego sto se rodio sebastian i rado su dosli do nas
ona je tako drzala sebastiana da sam imala osjecaj da to njoj na neki nacin donosi mir i neku utjehu
druga poznata kaj je izgubila blizanke vrlo rado prica o tome, ko da se time cisti od te tuge
ako ti je stvarno stalo do prijateljice imaj je na oku jer ljudi se znaju utopiti u svojoj tuzi i lako je od ovakve traume uklizati u duboku depresiju
sto vise imam osjecaj da se ljudi koji izgube dijete osjecaju odbaceno kad se svi odmaknu od njih u zelji da im daju sto vise mira a nekima mozda bas treba podrska
-
Strašno, prestrašno!
Moja iskrena sućut! :cry:
-
-
-