http://www.froddo.net/kutak-za-rodit...a-zaprimljena/
neznam smijem li staviti ovaj link ako krsi pravila molim moderatorice da brišu.ja sa slučajno vidila
Printable View
http://www.froddo.net/kutak-za-rodit...a-zaprimljena/
neznam smijem li staviti ovaj link ako krsi pravila molim moderatorice da brišu.ja sa slučajno vidila
želim i hvala na linku :)
Ja dok rodim, proći će akcija :lol:
A cura mi je prošlogodišnji cvijetak :mrgreen:
a mozda neko i dobije ipak je 3000 a juče je počela akcija
ja se prijavila :D ...
potpisujem. :lol:Citiraj:
mačkulina prvotno napisa
poslali-taman je nas broj!
jedino ako budu putovale dugo mozda nece biti!
Poslala :)
Ajde sad ćemo barem vidjeti da li će netko od nas zaista dobiti te cipelice ili je to marketinški trik :/
baš me zanima hoće li neks od vas dobiti, mi smo već na br. 20 pa nećemo slati
Sretno! :)
Cure, meni su danas došle Froddo cipelice :shock:, sa dostavom na kućna vrata i potpisala sam preuzimanje kuriru.
:naklon: svaka čast Ivančici i Froddu, zbilja se nisam nadala da će doći.
Cipelice su preslatke, gležnjače na čičak, bijele sa 2 cvjetića sastrane, budu nam taman dobre za prve korake kroz mjesec-dva.
super, baš lijepo od njih, to se zove dobar marketing
mi prerasli taj broj, na žalost
super znam da je dosta cura dobilo :D :DCitiraj:
Nia_Zg prvotno napisa
Mi nismo :(
mislim da budete :)
ja tek danas vidjela,valjda nismo zakasnili :)
mi nismo dobili :cry:
pa kad si poslala podatke?Možda dođe,mislim to je ipak tek 10-ak dana od akcije :)Citiraj:
anatom prvotno napisa
poslali 27.
taman sada nosim broj 18.za dva tjedna mozda necemo :lol:
A da, ovaj broj 18 za neke curice još može proći za prve korake, ali za dečke malo teže, jer oni imaju u startu veće nogice od cura.
Pa evo Emirin dečko npr. nosi već veličinu 20, a tek za par mjeseci će imati godinu dana.
kaze cura s drugog foruma tek je 2000 prijavljnih
I ja se ovoga bojim. A i Lovro još ne hoda pa budu mu za šminku u kolicima :) ili nekome za poklon :DCitiraj:
anatom prvotno napisa
joj, nadam se :DCitiraj:
laky prvotno napisa
ajde cure,dajte nam nadu...jel tko još dobio ? :mrgreen:
mi nismo :cry:
anatom, mi smo isto poslali 27., i dobili ih. Čudi me da vi niste.
Inače, smiješno, ali evo još jedne akcije! :D
http://www.bambi.hr/poklon_bon.php
mozda im je cudno da djete od skoro godinu dana nosi broj 18 :lol: :lol:
kada smo neki dan isli po slpice za jaslice-teta u frodu se jako cudila kako ima malu nozicu!
Da li je netko dobio Froddo cipelice za decka. Moje prijateljica koja ima curicu poslala je par dana nakon nas i dobila cipelice a mi jos nismo.
Upravo smo dobili cipelice - baš su krasne
mi smo isto poslali prvi dan i još ništa...valjda će stići.
Hvala na informaciji... ;o))
Danas sam poslala prijavnicu i za Froddo i za Bambi pa se nadam bar jednim cipelicama...pusa :heart:
Ja sam prijavila Anju prošli ponedjeljak i danas smo dobili roza cipelice. Preslatko.
ja sam prijavila Kaju prošli utorak i danas su stigle preslatke lila-rozne cipelice :D . baš me zanima kaj će biti s Bambijem. jučer sam ju prijavila i sad čekamo poklon bon :cekam: .
mi smo dobili dvoje- slučajno dva puta poslali podatke:), jedan put muž, jedan put ja
amalia-super...
jesu li bar različite boje- :D
Mene je sada netko zvao iz Overseas expressa, nisam se stigla javiti ali sam pogledala u imenik i vidjela da je to njihov broj. Znaci li to da nam stizu cipelice?
da da.stizu vam.
mi smo od svoji odustali.ocito ih necemo dobiti. :( :(
nama su danas stigle :D
evo,poslali smo i za Bambi...u formularu piše da se treba isto ubaciti slika zdrav. iskaznice ali da nije veća od 100kb...kako da to smanjim??Slikala sam je fotićem!..ja jesam ubacila sliku koja je oko 800kb i prošlo je.Hm,totalni sam laik za to pa jel mi netko može reći jel to onda prošlo k njima bez obzira na veličinu :/