Hranim li dobro svoje dijete ?!
Nalazim se u situaciji da zaista ne znam da li Karlo dobro i dovoljno jede . Rekla bi moja mama - ' Ja sam na 100 cuda ! '
Tesko mi je prvenstveno zato sto on jos ne govori , a i zbog toga sto zaista NEMAM VREMENA . Ali , idem po redu , pa molim da me korigirate maksimalno -
- ujutro , prije vrtica , pojede nesto na kruhu ili kekse s mlijekom , a ako je bas zurba , stanemo u pekari , pa pojede muffin ili nesto sl.
- u 10h je u vrticu voce , od kojeg Karlo guta banane , a ostalo vise - manje probrljavi .
- za rucak voli popapati , ali danas je npr. bila riba koju bas nije htio , ali je pojeo krumpir .
- poslije spavanja , popodne , sam u najvecoj nedoumici , jer on jos uvijek odbija krupnije komadice mesa , zasitio se NAJFINIJE BAKINE JUHE NA SVIJETU , ( koja nas je spasavala ) , pa vas molim da mi ovdje uskocite sa savjetima . U neko doba on pocne traziti kekse , pa grozdje , pa jabuku , koju onda gricka i razbacuje po stanu , onda bi jeo smoki , ... , bas izmislja , a ako ja to zelim prekinuti necim ' konkretnim ' , opet dolazimo do ' brljavljenja ' po tanjuru .
- prije spavanja nam je jos uvijek obavezna boca s cokolinom ili necim slicnim .
Kako vam ovo sve skupa izgleda ?
PLIZ , HELP !!!
PUSE !!! :heart: