-
otvorena sam i što sad
dakle, jučer na pregledu doc rekao da sam otvorena 2-3 cm, ali kako sam ušla u 38. tj. smatra da nije nikakva frka jer sam na samom kraju. ja pitala trebam li mirovati ili šta, a on rekao da ne smijem baš ići trčati maraton, ali da ne trebam niti strogo mirovati jer ionako neke pomoći više nema :). rekao mi je da se spremim za moguce malo raniji porod i da se vidimo za 10 dana. doduse dodao je da je teoretski moguce da takva ostanem i do termina. kod njega sam prihvatila to objašnjenje, ali zapravo ne znam kako se postaviti. generalno se osjecam dobro, nista me ne stisce, niti boli...pa sta vi mislite? jel bio netko tako otvoren i kako je to proslo?
-
ja bila tolko otvorena od 30.tjedna do 38. kada sam rodila....
s time da sam bila u bolnici na infuziji, na početku 37tjedna su mi skinuli infuziju (jer se tada ulazi u termin) i rodila nekoliko dana nakon toga...
tak da nemaš razloga za zabrinutost, lagane šetnjice i to je to...
-
Smatram da nemaš razloga za zabrinutost, niti za mirovanje. jer si već u terminu, "trčala maraton" u ovoj fazi trudnoće vjerovatno ne bi i da nisi otvorena ;) . Otvorenost ti nije nikakva garancija da ćeš roditi prije termina.
-
Bila otvorena jedako, vjerovala da ću roditi u 37.tjednu jer su mi tako prognozirali s obzirom na otvorenost, s time da sam od 37. skoro trčala maraton ne bi li se bebica pokrenula, a na kraju prenijela 4 dana. Stoga, samo uživaj jer bebica je u terminu već s 37.tjednom. ;)