Evo cure tu se možemo dogovarati za kavicu :)
Printable View
Evo cure tu se možemo dogovarati za kavicu :)
Nemogu vjerovati :lol: :lol: :lol:
Kao da smo se dogovorile :lol: :lol: :lol:
Znači prijavite se da ćete prisustvovat, napišite mjesto i datum koji vam odgovara.
Mjesto prepuštam Riječankama, a datum predlažem 9.1. iako mi paše bilo koja subota.
:*
Stvarno... moderatori će sa mnom imati puno posla.... neka brišu jednu od ovih.
Čak smo im i ista imena dale :lol:
Meni 9.1 baš i nepaše :/
Primate jednu mamu sa bebom malom? svejedno nam je koji datum.... :*
Ali ja sam bila brža :PCitiraj:
dani82 prvotno napisa
Naravno da primamo. Joj bebica će nam doći, ajme :klap:Citiraj:
lucija83 prvotno napisa
Svi su dobrodošli :D
Onda može 23.1.
Svi su dobrodošli....
Meni paše, doći će sa mnom i frendica, ona nije na forumu, ali je u MPO u Rijeci.
Imamo li mjesto?
I ja dolazim....a gdje ćemo?
Uživajte!! Ja sam presramežljiva :oops: ................
Ma daj nemoj zezati :?Citiraj:
točkalica prvotno napisa
Dođi i ti, svi su dobrodošli :D
.. već nas ima, diabolica i tigrical dajte neko mjesto di ćemo stat sve...
točkalica ma daj, pa to je kavica, a ne gin. pregled!
Dođi!
Citiraj:
tigrical prvotno napisa
:lol: :lol: , gin. mi je već u malom prstu, samo sto gola ne dođem u čekaonicu :mrgreen: !!!
Ne znam daleko mi je jos taj datum. I nema vrtića subotom pa ne znam da li cu moc. Javim jos.
evo i mene na kavici, samo se vi dogovorite kad vam paše, i ja vam se pridružujem!
Ja sam izgubljena u vremenu i prostoru pa znam doći do bolnice i onog parkinga do bolnice i dalje se ne usuđujem voziti, pa ako bi me netko tamo pričekao možda bi se usudila i dalje iči. Što se tiće mjesta za okupljanje Rijeku baš ne poznajem previše pa ne znam gdje bi mogli. Ima možda nekakvo mjesto da nije baš u centru pa da se ne gubimo previše ni oko parkinga?
GIZMOS meni nije uopće problem da cure koje dolaze iz Istre pričekam recimo na OMW-u ( benzinska pumpa Vrata jadrana), samo važno je da se dogovorimo gdje ćemo piti kavicu.
nasla sam vas tu......... :)
jeste se dog? meni pase kako je rekla dani 9.1 vise nego 23.1 ili neki drugi datum...ajde cure da se dogovorimo da nam svima pase..pa cemo odlucit gdje i u koliko.......moze? :*
Ja imam auto i vozim, a Rijeku poznajem :lol: mogu bilo koju curu negdje sačekat.
Razmišljala sam o Premieru, ispod katedrale Sv. Vida, tamo rijetko popodne uopće ima nekoga, a kamoli subotom. Blizu je parking Školjić i socijalno. Cure iz Istre ili otoka dogovorite datum.
Meni 9.1 nepaše nikako ali ako se vi tako dogovorite(ako vam više taj 9.1 odgovara) budem preskočila ovo druženje.
A 16.01. ?
Paše( meni) :DCitiraj:
tigrical prvotno napisa
Meni paše....
Ja ne nam unaprijed zbog smjena, ali smislit ću našto, pa rcimo da paše...
ajde onda i meni pase,kad svima pase......... :)
ako se sta jos izmjeni lako pomaknemo za drugi datum....jel ok?
netko je rekao da u centru grada da se nadjemo sta nije bolje negdje na nekom mirnijem mjestu da mozemo pricat da se ne nadvikujemo?
cure koliko nas sve skupa onda ima za druzenje?
jos vidim puno cura iz RI i okolice koje su na forumu..i ona cura skandy se javljala prije na potpomogn. sta ne? da i nju pozovemo.....
Za sad nas je 8.... mislili smo centar zbog nas koje nismo iz Rijeke, a sve se viš manje najbolje snalazimo u centru.
U tom kafiću u centru (Premier) nema nikad gužve, bit ćemo vrlo vjerojatno same, blizu je i parking, ali samo sam ga predložila, primamo i druge prijedloge. :*
ja se slažem!Citiraj:
tigrical prvotno napisa
Cure koje dolaze na druženje:
- Ja(Kika83)
- Dani82
- Diabolica
- Gizmos
- Innu
- Tigrical+ njena frendica
- BarbyRI
Ostale: Lucija83, Točkalica, Vita22 i Dino84 javite se da potvrdite dolazak :)
Potvđujem.... :D :D :D
nisam se duže vrijeme javljala ali vas čitam,sviđa mi se što spominjete druženje,ako nemate ništa protiv mogu vam se i ja pridružit,jedino moram vidjeti da mi neće slučajno pasti da radim taj vikend.
Ja također potvrđujem dolazak samo mi je važno da je popodne ako je moguće jer ujutro radim..........drugo svejedno :D :D :D
Svi su dobrodošli... oko finesa ćemo se još dogovorit ;)
Dakle, 16.01. popodne, za sada Premier. Cure iz Istre ili otoka, ako ne znaju gdje je to, poruku na PP i dolazimo po vas!
Svima :*
evo cure jos mjesec dana i mi se vidimo....to ce tako brzo proci.... :D :D :D
Primate li i mene?