Božićni pokloni u vrijeme krize, da ili ne?
Vrijeme božićno novogodišnjih praznika je za sve nas vrijeme kad provodimo više vremena sa svojom obitelji, ali i vrijeme kad hoćemo-nećemo potrošimo više novaca, ako ništa drugo barem na hranu. Obzirom na krizu, smanjenje plaća, neisplaćivanje božićnica, dječjih darova i sličnog, hoćete li kupovati kakve božićne darove ili ne? Hoće li to biti samo manji darovi za dječicu, čisto neka sitnica u božićnoj čarapici ili će to biti neke skuplje igračke, odjeća ili neke uporabne stvari za pod bor za cijelu obitelj?
Nekako bez obzira na krizu, mislim da bi djeci trebali pokloniti barem neku sitnicu obzirom da i MM i ja radimo (doduše ja sam na porodiljnom trenutno). Još nisam odlučila što ćemo kupiti (ako imate zanimljivih ideja, nabacite linkove), ali mislim da će to biti neke manje didaktičke igračke za malu dječicu, a za nećake koji su već malo veći vjerojatno neka knjiga. Muž i ja i tako nikad nismo trošili lovu na poklanjanje međusobno, nego bi obično otputovali negdje za Novu godinu, tako da ćemo definitivno kupiti samo manje poklone za djecu.