Jel ih ima tko? Po dizajnu mi nisu baš nekaj, ali prednost mi je (spram zappa) što se mogu staviti u ležeći položaj. Trebaju mi neka na koja ide as maxi cosi jer mi trenutačna kolica nisu kompatibilna s tom as :roll:
Printable View
Jel ih ima tko? Po dizajnu mi nisu baš nekaj, ali prednost mi je (spram zappa) što se mogu staviti u ležeći položaj. Trebaju mi neka na koja ide as maxi cosi jer mi trenutačna kolica nisu kompatibilna s tom as :roll:
bit će u prodaji tek u listopadu 2010.ako sam dobro razumjela, a cijena :roll:
ma joj koja bruka :) i ja pitala u dućanu i skužila da su kolica koja sam tamo vidjela samo uzorak i da još uopće nisu u prodaji! tek od prvog mjeseca sljedeće godine.
Dobila sam danas poštom info letak od Babycentra i unutra Quinny Senzz :)
Piše da se mogu vidjeti i kupiti kod njih u Ljubljani i Mariboru, a u ostalim trgovinama
po narudžbi. Nema cijene... baš me zanima koliko su?!?
Na nekim web stranicama vani ima ih po cca 300 eura.
Prekrasna su :zaljubljen:
ima ih u baby centru u King Crossu, ja ih vidila nekidan
joj, nisam točno, budući je meni izgledala astronomski, sigurno preko 2000, ali su iznenađujuće široka (možda i udobna), dosta šira od zappa.
Cure, ja sam skoro sigurna da se u Baby media centru prodaju. Cijene se ne sjećam jer su mi brzo "otpala" jer ne mogu u njih staviti novorođenče, ali znam da sam ih gledala.
Gledala ih jučer. Lagana, lijepa.... ali cijena biber.
aha, ima ih u tl,a cijena prava sitnica :roll:,malo previše
pozz ..eto mi smo novi na roda.hr ..i puno pozdrava svima za pocetak ..
eto ja i mali Marin Toma zivimo u Ljubljani i nase dite je jakooo veliko za 9 mj ...80 cm i 12 kg :)) pa isto trazimo neka kolica ..
quinny senzz semoze kupit u svakom baby centru u slo ..cijena je 329 eu ..uzass ...:(( i jos je jedan veliki minus ..naime kad je dijete u lezecem polozaju skroz ..gornji dio kolica ne pokriva cijeli dio ...moze puhat vijetar sa strane a taj dio ne moze se kupit u slo ...mislim ni narucit ...tako da ..mislimo se .i mi ..
prija mi je rekla da je ve stvari narucuje na netu ..a to mi nije bas jasno ..di i kako ..ima neka neki info ??
pozdrav svima ..Kristina i Marin Toma
Ova su kolica sad snižena u TL, nekoliko određenih dezena:
http://www.turbolimac.com/Pages/hr-H...D/Default.aspx