-
Male djeveruše
Ovako-zanima me vaše mišljenje.Bliska osoba mi se udaje i zapela je za male djeveruše i djevere(4 curice u dobi od 3 do 7 godina) i dva dečkića od 4 godine.Svi će imati male smokinge i haljinice.Ja nemam iskustva s dječicom te dob pa me zanima hoće li biti mirni i hoće ih uplašiti ta gužva i metež?ok znam svako dijete je za sebe ali ima li tko tih iskustava??
-
K. je imala manje od 3 godine kad je bila djeveruša "bacačica latica" :) Bila je beskrajno ponosna, ne baš mirna, pa je počela bacati latice prije ceremonije, al onda ih je pokupila i vratila u košaricu :mrgreen: .
Djetetu treba reći što se od njega očekuje i kako, a oni to ozbiljno shvate i odrade.
-
mama još malo -hvala :D
ima li još itko voljan pomoći?
-
nika će biti mala djeveruša u svibnju na vjenčanju moje sestre!
imat će malu haljinicu (u skladu sa sestrinom vjenčanicom) i nositi jastučić sa prstenima!
jako se veseli tome!! :saint:
btw. meni je brat (tada 6-ogodišnjak) nosio jastučić sa prstenima, u jednom trenu mu sve popoadalo po podu, pa smo lovili prstene i tak... :mrgreen:
-
Lucija je bila mala djeveruša tj. išla je iza mladenaca u crkvi i nosila prstenje.
Imala je tada nepunih 6 g. i jako je ozbiljno shvatila svoj "zadatak".
Inače je mali zvrko ali tada u crkvi nas nije uopće gledala (malo onako ispod ispod oka, samo da provjeri da li je gledamo :-)).
Oduševljenje haljinom da niti ne spominjem :mrgreen: :
http://lh4.ggpht.com/_ezYffwHKouE/Sx...0/DSC01535.JPG
-
Mi smo već iskusni u Tome :mrgreen: Bila je djeveruša nekoliko puta, prvi put sa nepune dvije godine...Tada je protrčala kroz crkvu...no kasnije je bilo odlično, sva ponosna izvršavala je svoje "obaveze"
-
Meni su tri djevojčice bile djeveruše...3, 4 i 7 godina!!! Sve su odradile i bile strašno ponosne!!! A i ja na njih!!! Bilo je super :love:
-
Moja L je bila djeveruša sa 3 gd.Ćim smo saznali za to i njoj smo odmah objavili vijest i poćeli je pripremati na to što se oćekuje od nje.
Bila je naprosto oduševljena svojom haljinom i to je njoj bio vrhunac dana. Cjeli dan se pravila da je ona barbika. U crkvi je nosila košaricu sa konfetima. Nije mogla doćekati da prođe ceremonija pa je zgrabila konfetić iz košarice prije samog ulaska u crkvu,ne moram ni napominjati da su i ono ihaljinica bile musave od čokolade! :lol:
Sve u svemu sve je dobro prošlo i svima nam je taj dan ostao u ljepom sjećanju. Nemoj se unaprijed nervirati, zaista ne znamo što možemo oćekivati od trogodišnjaka u nesvakidašnjim situacijama.
Želim vam svima ljep provod!