Zanimaju me roditelji koji imaju dva sina, kakva su iskustva? Željela sam curicu,a sad me svi uvjeravaju da je super istospolno, jer se bolje slažu?
Meni je samo da je živo i zdravo...
Printable View
Zanimaju me roditelji koji imaju dva sina, kakva su iskustva? Željela sam curicu,a sad me svi uvjeravaju da je super istospolno, jer se bolje slažu?
Meni je samo da je živo i zdravo...
Meni je super. Miha obožava bracu. Želio je baš bracu i dobio ga je. Istinabog, nježan je ko slonić-tonić pa često moramo malog spašavati da od ljubavi ne strada.
Iako smo i mi razmišljali o curici, zapravo mi je drago da je dečko. Mislim da je puno praktičnije odgajati dvoje djece istoga spola, par ljudi s raznospolnom djecom mi je to potvrdilo, a osim toga nasljeđuje robicu. ;)
pasam vau koja imena....prekrasna su
ja imam dva sina
obožavaju se još od trena kad je Tino skužio da mama ima bebu u drobu pa dok ga je Luka lupkao iz droba...
kad se Luka rodio bio je u inkubatoru 5 dana...vodili smo Tina da ga vidi i to je bilo nešto prekrasno, nešto predivno....to je bila ljubav na prvi pogled :
"mama naš bracika je baš lijep....a vidi ga šta je čupav..." :heart:
evo godina dana je prošla...ali to je ljubav ogromna...to još nisamu životu vidjela da se dva brata tako vole...jednostavno su ovisni jedaan o drugome...ne pričam priču ni bajku...ne izmišljam ...govorim o onome što gledam svaki dan...
predivno mi je što imam dva sina... :heart: :heart: :heart:
Super su vam iskustva..Bas mi je drago..nadam se da će se i meni tako posrećiti.Eldar dira i ljubi trbuh, kaže tu je njegov braco, i sve je super..pa se nadam da će iti i kasnije, kada izađe beba..
Hm, ne bih htio biti vrana zlosutnica, ali se ta bratsko-sestrinska (ili bratsko-bratska ili sestrinsko-bratska ili sestrinsko-sestrinska) ljubav iz doba trudnoce poslije izrodi u nesto drugo.Citiraj:
pasam prvotno napisa
Do prije 2-3 mjeseca je Vedranu Zrinka bila super, no sad mu mala puzalica i uskoro hodalica oduzima njegov prostor, ronda po igrackama i sad je ljubomora postala dio svakodnevica pa malu nagurava, zatrpava sa igrackama jastucima, ponekad i udari, a odjeke te agresije osjetimo i mi ponekad (ja u zadnjih 10 dana vec dobio igrackom u oko, laktom u trbuh,a jucer sam bogami ostao i bez zraka kad me je iz cista mira svom snagom udario nogama u prsa). A nakon objasnjenja 8) , smirivanja i spotanja njegovi komentari "I neka sam" i "I opet cu" uopce ne doprinose smirivanju situacije ... :x
Trenutno nije nama bas najjasnije kako reagirati, jer ne kuzimo koliko on tocno zna da su te stvari vrlo oapsno (to smo mu naravno odmah rekli) i da li sad reagirati tipa "Nemoj to ...", kaznjavati, kaznjavati drasticno ... i opcenito nas je taj val otpora i agresije zatekao.
Vec sam dogovorio u srijedu razgovor sa psihologicom iz vrtica koja je vrlo ljubazna i strucna osoba pa se nadam da ce dati neke zgodne prijedloge ...
A vi ostali koji ste imali slicne probleme, kako ste izasli na kraj sa njima?
PRimjetio sam da sam sada konstaktno napet i da se bojim ostaviti njih dvoje same i na pola minute iz straha da se ne dogodi neko zlo. A to nije put ka mirnom obiteljskom zivotu ...
Kod nas je velika ljubav, a onda ona njega ugrize, pocupa, a on nju stisne.....uglavnom rekla bi zdravo bratski.
Ona u njemu vidi sve i stalno ga imitira a on ju obozava. To je u jednom trentku u slijedecem se svadaju. Moram reci da ozbiljnih ozlijeda nismo imali. Igraju se zajedno ali kada Iv pozeli mir otidje u sobicu zatvori se i An ne pustamo unutra. Nakon cca pola sata, sat se opet vrati kod nje.
Ima dana kada izvuce sve svoje sitne igrackice i slaze na podu, ili nesto gradi, tada isto An nema pristupa u sobicu. Izgleda pali da on ima svoj mir i prostor kad ga treba jer vecih problema nema.
Moram reci da ovi mladji znaju jako izazivati, i da mu zna namjerno rusiti .... u tim konfliktnim situacijama im pustam da sami rjese osim ako vidim da su otisli preko mjere.....
Mi smo isto tu. Naprosto se obožavaju. kad su razdvojeni stalno pitaju jedan za drugog, kad ja jednog kaznim drugi ga tješi i urote se protiv mene, ALI ima trenutaka kad su nemogući i to zato jer jednostavno sve moraju imati i jedan i drugi, većem je dosta popuštanja, mali ga zna daviti, znaju se i potući...joooooooooooooj.
Npr. stariji vozi bus po stanu (na špagu), mali sjedne na vrata i ne da mu proći. Onda veći odmah reagira, zašto mu se sjeo...ovaj veli: moraš platiti, onda on neće platiti, viče neka ga makneeeeeeem, kad se ja ne želim mješati onda mu se unese u facu i viče, pa ga na kraju tresne ili ga uhvati u zahvat (krenuo je nedavno na judo) i onda ja moram spašavati stvar da se netko ne ozlijedi.
Ujutro kad ih ostavljam u vrtiću, na rastanku se grle i ljube, kad stariji nešto plače mali ga grli oko struka i govori: nemoj plakati, nemoj plakati.
Ja imam 2 sina i nije mi zao sto je tako.Brat obožava malog brata i doživljava ga kao malog mačka, mazi, pazi i ljubi.Moji su skoro 6 godina razlike ( mali je 2 mj.) bratu je jako, jako sladak..... :love: