Jel ima šta u krugu sat vožnje od zagreba, nešto zgodno za provesti dan s djecom. jeste li gdje bili, a da vam se svidjelo?
hvala :)
Printable View
Jel ima šta u krugu sat vožnje od zagreba, nešto zgodno za provesti dan s djecom. jeste li gdje bili, a da vam se svidjelo?
hvala :)
čatež čatež i čatež
evo bili danas u tuhelju i reći ću samo GUŽVA!!!! inaće sve ok manje-više...
mi bili neki dan u stubakima i nemas tam kaj s djecom radit ni 3 sata, a kamoli cijeli dan - dosadno za posizit
čatež!
mi bili neki dan i Nika se oduševila bazenima, zoboganima, valovima, strujama, spiljama, gusarskim brodom...
i ja potpisujem za Čatež. S time da je nama i tamo dosta i dva sata. OK, klinci bi mogli ostati i dulje, ali nas "velike" počne boliti glava.
Cijena ulaznice je manja radnim danom, a i za boravak manji od 3 sata. Ako se i kupi normalna karta, nakon izlasska se dobije povrat novca.
Hajd nek se netko raspiše o Čatežu:
- koliko košta
- koliko ručnika treba
- što je s hranom
- nosi li se lova na bazen ili se plaća elektronski
- kakva je gužva vikendima
Sve se nešto nakanjujemo, ali na kraju završimo u Tuhelju. Vikendima je u Tuhelju pregužva :(
Ako se ne varam za dvije odrasle osobe sam platio 31 euro cijeli dan. Djeca do neke dobi ne plaćaju ništa. Ostale cijene ne znam.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Ovo je pretpostavljam individualno ali svakako trebaju ručnici za staviti na ležaljku jer ležaljke ne izgledaju baš najčišće.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Po pravilima se ne bi smjela konzumirati na bazenima ali koliko sam primijetio nitko se na to pravilo baš ne obazire niti netko to kontrolira. Ima samoposlužni restoran u kojem se plaća gotovinom ili karticama ali se ne može platiti elektronski kao u tuhelju. Na izboru je nekoliko menua. (pohano, hrenovke, sendviči, kolači, uglavnom zdrava hrana :mrgreen: ) Ima i neki štand sa sokovima i sendvičima ali njega nismo isprobali.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Vidi prethodni odgovor.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Velika. Što znači da se jako teško nađe slobodna ležaljka ako se dođe malo kasnije kao što smo mi na primjer došli oko podne.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Što se tiče klinaca ne može se uopće usporediti po sadržaju i veličini. Čatež je 3 koplja ispred.Citiraj:
Davor prvotno napisa
Meni je osobno Tuhelj bolji, ali na bazene ionako ne idem zbog sebe :)
Tko ide prvi puta u Čatež neka samo pazi da ne završi na krivom kompleksu bazena.
mi smo mislili sad opet u srijedu otići u Čatež jer je kod nas blagdan, a kod slovenaca se radi, pa ne bi trebalo biti gužve!
u sub je bila prilična gužva i jedva smo našli ležaljku za jednog, a bilo nas je 3!
upad vikendom (za cijeli dan) je 15E po osobi!
Nika (4g) nije plaćala kartu!
može se kupiti i karta za 3h i onda je još jeftinije, ali ne znam točno koliko!
mi smo nosili svakom po 1 veliki ručnik (za stavit na ležaljku) i još po 1 za brisanje, japanke, 2 badića!
klopali smo u njihovom restoranu (platili eurima), ali smo vidjeli da ljudi nose i svoje sendviče, grickalice, sokove...
dobro je uzeti svoj fen jer su njihovi dosta slabi!
imate sve cijene na netu:
http://www.terme-catez.si/si/catez/r...ska/karte2010/
Kako sam i napisala, može se kupiti karta po punoj cijeni, ali ako se ostane manje od 3 sata, dobije se povrat novca.
spora si :love:
Super ste :love:
Mogu li dobiti pojašnjenje za krivi kompleks bazena?Citiraj:
daddycool prvotno napisa
mi smo prvo ušli u neku zgradu na kojoj je pisalo Wellness centar (ili tako nešto) i to je više za velike (bazeni, saune...)
teta na recepciji nam je rekla da se dosta ljudi zezne, plati kartu, uđe kod njih i onda skuži da to nije to što su tražili!
a ovo za male (tobogani i sl.) je u zgradi na kojoj piše Riviera Čatež!
ne znam na šta misli, ali trebaš ići u Zimsku termalnu rivijeru. Ona je onak nekak prema kraju. E jesam objasnila. Uglavnom, prije nego platiš kartu pitaj na ulazu.
Mislim da prvi hotel lijevo, na koji naletiš, ima unutarnji bazen pa je možda to ono što možeš pogriješiti.
OK, znači treba pitati. Hvala!
Svi se furaju na jednodnevne izlete u Čatež. Dali ima ljudi koji su išli u Čatež obiteljski na par dana, baš se odmoriti. Mi smo iz Rijeke i to sam u planu priuštiti svojoj obitelji.
Iskustva molim :heart:
ja sam se najbolje odmorila u životu prije par godina 4 dana u Čatežu.
Nama je Čatež super, i ja koja baš nisam ljubitelj bazena, svakome preporučam. To je kompleks od tri hotela, "Terme" (ima unutarnji bazen, fitness, saunu itd, ali nije to to za djecu), "Čatež" (u sredini, mislim da je najmanji i najjeftiniji, u sklopu njega je gore spominjani spa, onako cool, svira lagana muzika, sve miriše...naravno sve se to plaća), i "Toplice", on je povezan sa Zimskom rivijerom, i to je dobro jer se ne mora izlaziti van, iako je sve to blizu i nije neki problem propješačiti (meni je više bed mokra glava, a vani zima).
Mi smo bili u hotelu Terme, švedski stol je mrak, svega ima, svi su ljubazni, i ono što me se dojmilo je da mini bar u sobi nije skup, naime coca cola košta isto kao i u restoranu, kao u bilo kojem kafiću u Zagrebu (a i Rijeci).
Odmorila sam se super, jer tamo se nema što raditi osim izležavati na bazenu (naravno, ako/kad onaj drugi s djetetom obilazi tobogane, brodove, valove, surfanje...), jesti i spavati. U tom kompleksu ima dućan, pošta, par dućančića sa bazenskim potrepštinama (ako zaboravite japanke i sl. nema zime, ima svega), slastičarna..i to bi bilo to. Po ljeti ima i ljetna rivijera, ali zimi ništa od toga.
Uglavnom, Čatež je skroz OK, a vi iz Ri ( a i ostali) samo pripazite na auto put. Gore je netko naveo kako se silazi obavezno prije naplatnih kućica (iz smjera Zg), jer poslije je kasno, tj. morat ćete platiti vinjetu. a nije teško naći.
Mi smo "redovni". To nam je odmor po mjeri.Citiraj:
XENA prvotno napisa
Pogledaj na njihovom sajtu varijante Obiteljski mini odmor i Jedan plaća - drugi gratis (u dijelu ugodne ili povoljne ponude, ne znam kako se točno zove).
Za zimu preporučam hotel Toplice.
Ovo su mi sve nova saznanja! Mislila sam da u Čatežu postoje jedne toplice i jedan hotel :? Kako ste si rezervirali mjesto u kojem hotelu i zašto? Kolika je cijena par dana obiteljske uživancije i dali mogu sve potrebne informacije dobiti putem interneta? :*
hvala na info :)
još pitanjce: što je sa sv. martin bazenima? jel ima tamo šta?
renata je bila neki dan, za djecu nema veselja
aha ok
tnx
Sve odrađujem putem interneta / maila.Citiraj:
XENA prvotno napisa
Zimi idemo u hotel Toplice jer je povezan sa Zimskom rivijerom (sklop bazena koji imaju različite sadržaje, uključivo i one za djecu) pa da ne moramo izlaziti na hladnoću.
Uvijek biramo neki od gore spomenutih aranžmana jer dođe znatno jeftinije:
- Jedan plaća - drugi gratis shema (tri polupansiona, četiri dana kupanja) nas izađe cca. 3.700kn
- Obiteljski mini odmor shema (4 polupansiona, pet dana kupanja) nas izađe cca 5.000kn.
Ovi iznosi uključuju apsolutno sve naše troškove od izlaska iz stana u Splitu do povratka u njega a odmaramo se Lovre (02/2005), MM i ja.
Hala Maruška na savjetima :*
No, jel bio netko u srijedu? Gužva?
nije bila gužva i bilo je super!