...prvu stranu. Na njoj je link i za drugu i treću, ali uopće se ne otvaraju tj. tamo piše ništa nije pronađeno.
Printable View
...prvu stranu. Na njoj je link i za drugu i treću, ali uopće se ne otvaraju tj. tamo piše ništa nije pronađeno.
Zar samo meni? Očekivala sam koji "i kod mene isto". Jesam li trebala ovo otvoriti na PDF-u podrške? :)
Ne koristim tu opciju, nego pregledavam forum po pdf-ovima ili linkom s obavijesnog maila za topike na kojima sam postala, ali sam htjela iskoristiti ovaj novi topic (sorry Bal :mrgreen: ) da prijavim da sam vidjela burzu dok sam bila neulogirana-samo mi je stajala u popisu pdf-ova, kad sam kliknula tražilo me da se logiram, ali svejedno, nek se zna.
Nadam se da će se netko javiti s rješenjem ovog naslovnog problema, sad kidam nalijevo
meni se ovo dogadja kad imam puno neprocitanih stranica, tipa 13,14... tada mi za zadnju uvijek pise da nema nistaCitiraj:
Balarosa prvotno napisa
ne znam zasto :/
ponekad mi se to dogodi
dogodi mi se onda kad sam na 1. stranici i idem nešto tražiti u pretražnik ,
onda mi poništi sve ostale stranice novh postova
Evo, popravilo mi se. Nisam ja tužibaba, ali tako mi je bilo jucer cijeli dan pa sam mislila da je nešto ozbiljnije zaštekalo.
Inače, mislim da za zadnju obično piše da nema ništa ako je broj postova na 50 (250, 300, 350) onda taj zadnji post zezne nešto. Ovaj put mi niti jednu stranicu nije htjelo otvoriti iza prve.
I kod mene isto :mrgreen:Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
Dešavalo se meni, sa laptopom i kućnim računarom, na kućnoj mreži koja ja spojena direktno na "izvor". Ne mogu otvoriti dalje od prve, eventualno druge stranice
Na istom tom laptopu, na kablovskom internetu, otvarala sam bez problema i po 10 stranica nepročitanih poruka.
:?
niko mi nije umio objasniti zašto
moja lična observacija -
kad malo "opteretim" vezu (nešto se skida sa neta dok ja surfam) mogu otvoriti 3 do 4 stranice nepročitanih poruka
ali ne smijem opteretiti previše, jer onda dobijem "PAGE NOT FOUND"
mislim da to sve skupa ime neke veze sa brzinom pristupa koju imam u tom momentu - ako sam brža od rodinog servera - ništa od zbirnog pregledanja nepročitanih postova, moram pješke, podforum po podforum... :roll:
neka me ispravi onaj ko zna bolje, jer kompjuteri nisu moj fah