MM ode na posao u 7 i 10, a decki se najcesce bude izmedju 7 i pol 8. Fran upali crtic, ustanem se i ja ako vec nisam i onda pocne pregovaranje. Sta cete doruckovati? Dobro, oko toga se nekak dogovorimo, nemaju uvijek bas preveliki izbor. Ipak, ponekad moram pitat 5 puta da dobijem bilo kakav odgovor. Fran obicno podosta mrlja pa ga moram 10 puta opominjat da konacno pojede tu snitu kruha ili sto vec. Onda vitamini, svaki dobije po malu zlicicu vitaminskog sirupa, ali to ih veseli pa s tim nema problema. Onda zubi. Isto obojica zajedno otrce u kupaonu samo sto im treba 5 min (barem) samo dok F ne otvori vodu. Sto do tad rade, stvarno mi nije jasno. Cim se ja pojavim, gurnu cetkice u usta. Onda oblacenje. Hocu, necu, sto cu, sto se pase, nekako izadjem s tim na kraj, svise pitanja ili manje, ovisno o tome koliko sam vec strpljenja do tada potrosila. Upalim dobro jutro Hrvatska i kazem Franu u koliko minuta mora biti gotov (jer je sat na ekranu) dok ja presvlacim Ozrena, tak se on natjece sa satom i to ga veseli. Ali sto je to s djecom i carapama? Obuce jednu (a sjecam se da sam ponekad i ja bila takva kao dijete) pa gleda 5 min, pa uzme drugu, pa opet pauza.... jesam li napisala da je sad vec pol 9? a da sam ja na rubu zivcanog sloma? A jos nismo krenuli.. Onda cipele i jakna. Ove tenisice ili one? Hoce sam vezati, jos uci pa ga moram pustiti, a to traje... Jutros totalni kurslus jer sam rekla da obuce gumene cizme jer vani pada kisa. Uzas. Odose jos 10 min. Moze li nositi igracku? Moze. Trazi ju iducih 5 min. Konacno zatvaramo vrata iza sebe, stavljam Ozrena u kolica, najlon protiv kise, on protestira, fran stoji, jesi li pozvao lift? kaj tu stojis? ne mogu viseeee......
Ako poslije vrtica odemo u ducan ili na plac, Ozren i ja dodjemo doma oko pol 10 i ja sam mrtva umorna, spremna za krevet.
A sta me tek ceka za godinu dana u ovo vrijeme.....
Upooooomoooc.....