Dakle , nakon današnjeg sanjkanja i jurnjave raspale su nam se buce .Kako nisam u Zg uputite nas na dobra mjesta da sutra ranom zorom krenemo tamo gdje možemo kupiti buce za dječaka starog 6 godina ?!
Da i nemojte baš sad da koštaju ko suho zlato :)
Printable View
Dakle , nakon današnjeg sanjkanja i jurnjave raspale su nam se buce .Kako nisam u Zg uputite nas na dobra mjesta da sutra ranom zorom krenemo tamo gdje možemo kupiti buce za dječaka starog 6 godina ?!
Da i nemojte baš sad da koštaju ko suho zlato :)
Plenet obuća , ne možeš pogriješiti
Joooooj njih sam skroz zaboravila , hvala ti :love:
Jesi kupovala tam buce , oko koliko se kreću cijene??Citiraj:
kbegicsi prvotno napisa
Nisam kinder, ali ti mogu reći da su do 100 kn.
Imaš ih i u Deichmannu (valjda se tak piše) u Avenue Mallu i CC one za 80-ak kn.
Ima i svaki Peko i Šimecki po gradu isto oko 100-tinjak kn, samo ako je ostalo brojeva.
Hvala ti :love: :*
Ja sam svojima kupila u Planetu buce - 129 kn. Imali smo ih i prošle godine, a ove smo ponovili identične modele jer su nam ok.Citiraj:
kbegicsi prvotno napisa
Deichman, Garden Mall
Nama su buce iz Planet obuće propuštale vodu JAKO!
OPćenito treba čitati deklaraciju: na jeftinim bucama često piše da su samo za SUHO vrijeme :roll: .
humanic u city centru ili west gate, 8o kn, ok su. Inače tamo kupujem maloj cipele i jako sam zadovoljna što sa cijenom,što sa izgledom i kvalitetom.
Ja nemam loših iskustava. Za sanjkanje su nam super. Iako jednom su uskočili u lokvu (dublju) i onda su im noge bile malo mokre (ali takvo skakanje izdrže jedino gumene čizme). :mrgreen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Buce kupljene u magmi :D jer smo iz planet obuće otišli ljuti , naime na bucama je stajalo 99kn a kad smo došli na blagajnu 169kn :shock: pa nisam ja vesla sisala .Mislila sam si pa to je skoro 200kn i za to mogu kupiti bolje od elviton buca .Otišli u magmu i na jednom djelu su imali sniženje gdje je ostalo od svakog modela po jedan ili dva broja .Imali smo tu sreću i kupili prave buce kojima se uložak vadi a cijena je bila sa 239kn na 79 kn , mi prezadovoljni.
Pa ako nekome trebaju buce pravac magma na žitnjaku ;)
wolf buce - cijena nekih 180,00 kuna
dokazano super (kupujemo već par godina)
konkretno u shopping centru prečko, bambi dućan - ne znam da li ih sada ima, kupili smo prije