Treba nam dobar krojač za muška odijela po mjeri pa molim preporuke, ako ih imate.
Hvala!
Printable View
Treba nam dobar krojač za muška odijela po mjeri pa molim preporuke, ako ih imate.
Hvala!
MM je za našu svadbu kupio u Martin Arbanasu gotovo.Vanserijske je građe tako da je njihova krojačica imala male korekcije na odijelu........super mu je bilo to što je mogao prije isprobati 101 da vidi što mu stoji :)
moj JAKO zahtjevni muž dao je šivati u estare culto, odijelo famozno, krojač divan, cijena jako korektna..šivaona im je na trešnjevci, tamo negdje di je herucov outlet
Što to znači korektna, ako nije tajna? :mrgreen:Citiraj:
marka99 prvotno napisa
I ja sam znatiželjan
I moj si tamo daje šivati odjela jer u ništa standardno ne stane. Šivaona je u sklopu njihove tvornice, a krojač se zove majstor Ivo. Najbolje ga je nazvati i najaviti se tj. provjeriti kako stoji s vremenom. Kad MM ide tamo ja se uvalim i idem "listati" materijale za odjela jer im je izbor tako dobar da se u tome tak zguštam.Citiraj:
marka99 prvotno napisa
Cijene variraju ovisno o modelu i izboru materijala (nije jeftino, ali je cijena ok, a zvedba vrhunska.). Ako se dobro sjećam cijena za odijelo + dodatne hlače u tom materijalu koji MM odabrao je bila oko 2000-2500 kn. Ne sjećam se baš točno.
Hm, bila sam uvjerena da je skuplje. Ipak, zvat ću i pitati. Hvala ti!Citiraj:
TeFil prvotno napisa
Vjerojatno ima i skupljih. Ovisno o materijalu koji odabereš. I mi smo se iznenadili da nije cijena bila strašna.