Budući da je West ogroman shoping centar, ovdje možemo pisati gdje su sniženja i općenito s kojim ste tamo dućanima zadovoljne.. dobar izbor robice, cijene i tako to ;)
Printable View
Budući da je West ogroman shoping centar, ovdje možemo pisati gdje su sniženja i općenito s kojim ste tamo dućanima zadovoljne.. dobar izbor robice, cijene i tako to ;)
evo odmah da se pridružim, i podržim topic.
ja nisam baš u mogućnosti previše šopingirat ali OVS mi se jako dopada, pošto sam se s njim prvi put srela.
čini mi se prihvatljive cijene i razmjerno kvalitetna roba, pogotovo sad kad im je sve 50% dolje.
kupila sam donje djelove trenerkice po 25 kn i prekrasnu haljinu za 75 kn, dok sam tražila u zari i m&S i nema ništa haljinica ispod 140 kn, a snižene su.
kupila i 2 traperice po 56 kn, i prezadovoljna.
sve preživilo prvo pranje i kao novo je! (loša iskustva sa coconuot majicama)
Dakle pobjednik je OVS!
Sebi nisam ništa ni gledala, čekat ću završna sniženja pa šta nađem, a bit će i toga uz toliki izbor dućana. :mrgreen:
Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
a mi baš u zari neki dan kupili haljinicu za poklon za 79 kn, preslatku.
OVS sam danas pohodila:trenirke za dečke 40 kn, donji dio trenirke 20 kn,flis jakne 30 kn, perfektne cijene s popustom 50%, a super su kvalitete. C&A ima par stvarčica baš onako full jeftinih, recimo majice za cure po 29,90 kn.
Koji je najmanji broj koji drže u OVS.?
Prošla kraj njega 10 puta a nisam skužila dječju robicu
od najmanjeg!Citiraj:
(maša) prvotno napisa
ima preslatke robice!
Dječja robica je kad uđeš unutra, ideš ravno do blagajne i skreneš desno.Dosta je velik dječji odjel,ali ne vidiš ga dok ne uđešCitiraj:
(maša) prvotno napisa
ili lijevo? :mrgreen:Citiraj:
stella prvotno napisa
U Weniccu ( neznam baš da sam dobro napisala ) je sniženje 50%.
Nađe se zgodne robice...
Meni u Foxu ima preslatkih stvari za klince, a isto su imali popust od 50% kad sam ja nedavno bila.
OVS, a pogotovo dječji odjel, je definitivno otkriće.
Mislim da su popusti sada u svim dućanima, pa bi dobro došle informacije kada počnu oni najveći, preko 50%.
mi smo tamo često, idemo na igranje pa javim, i ja ih čekam. :mrgreen:
Sorry na grešci, i hvala AnneMary, lijevo od blagajne je dječji odjel u OVS. Totalno sam zabrijala :mrgreen:
Police su poluprazne, nemaju na što staviti 70%, pogotovo u OVS.Citiraj:
sandra111 prvotno napisa
Ostale su uglavnom bunde (pogotovo na odjelu za curke oko 4 god)..
Totalno razočarana dječjim odjelom u OVS-u. Htjela sam kupiti nešto za bebicu, ali niti ima neki izbor niti je sniženje na ono što mi se sviđa.
Kad si bila tamo?Citiraj:
Tattoo prvotno napisa
Sniženje je već dugo dugo, ja sam bila prije 2-3 tjedna i bilo je i izbora i sniženja. Jučer je već bila pustoš, probralo se, ali ne znači da nije bilo.
Sniženje je na sve 50% osim donjeg veša, i popust je zbilja ok, i stvari isto,ali se već podosta probralo.Citiraj:
Tattoo prvotno napisa
A gdje je OVS 8) , tj. u kojem dijelu ili kraj kojeg većeg dućana. Naime, bila sam u Westgate-u nekoliko puta i taj dućan uopće nisam vidjela, ili sam ga vidjela, ali nisam registrirala :/
ovako sam ga ja našla, slučajno.
ostavila muža i dijete u igraonici i spustila se prvim pokretnim stepenicama dolje, i odmah s lijeve strane je dućan, piše iznad ulaza velikim slovima OVS, mislim da je u smeđim tonovima.
još je božićni asortiman na ulazu!
eto nadam se da sam dobro objasnila. :*
Ja sam bila u OVS-u jučer i ono što sam vidjela na dječjem odjelu mi je bilo jadno. OK je popust, ali nisam imala što uzeti. Dobro, bilo je nekoliko stvarčica koje su mi zapele za oko, ali za curice, a meni trebalo za dečka, tako da sam na kraju izašla razočarana. Za odrasle ima puno boljih stvari i tu je popust stvarno super za iskoristiti.
Na kraju sam kupila u C&A neke zgodne stvarčice za bebu. Imaju npr. 4 bodića za 70 kn, kompletića za male bebače po 70 kn. Kaj mogu kad mi trebaju baš takve stvari.
ja sam na topiću sniženja obavijestila o sniženju u OVS ali ili niste čitali ili ste ignorirali :mrgreen:
ja sam te slušala!Citiraj:
Taša prvotno napisa
hvala! :*
I ja, hvala :*Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
nema na čemu,samo ja sam taj dan kupila hrpu stvari a nisam bila 100% za veličinu i dođem sutra zamjeniti i već je bilo pošteno razgrabljeno-a to je bilo prije N.G!
S obziom da se sada plaća, koliko je upad u igraonicu? :)Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
Citiraj:
Cathy prvotno napisa
bili jučer 2 sata, i još se ne plaća! :D
jedna cura mi je rekla da s evjerovatno neće ni plaćati jer bi kao West gate trebao preuzeti igraonicu.
:D :D
Bila i ja jučer u OVS-u, i stvarno je većina stvari rasprodana!
Ništa moramo čekat sljedeću rasprodaju! :mrgreen:
Sniženja u Marks&Spenceru su predobra!
Zapela sam samo na ženskom odjelu, majice, košuljice..lijepo i fino..samo ne znam je l ostalo išta nakon mene :mrgreen:
Igraonica u Westgate nam je odlična! Jedino što se, naravno, brzo stvori gužva, ali inače je stvarno dobra.
I sam centar mi se sviđa jer ima stvarno sve moguće dućane na okupu, ali je i ogroman pa nisam gotovo ništa niti vidjela.
Što se tiče sniženja, vidi se da je bilo stvarno velikih, ja sam naletila na ostatke ostataka.
kad sam ja bila zadnji puta u westgateu u foxu je bilo 70% i bilo je još dosta stvari
taj OSV nisam vidjela, kakav je to dućan? ima i za odrasle i za djecu, znači? idem vidit dal imaju web stranicu da vidim što imaju
sad sam vidjela, znam tj dućan iz Italije, ali ga u Westgate uopće nisam vidjela ????
Daj neki link nabaci.
Budući sam iz Siska ne dolazim često u Westgate, ali sam 21.03. tu na nekom ročkasu, pa ako slučajno prije toga uškicate gdje vrijedi uči (čitajte - sniženja) molim da natipkate. Hvala :)
E u taj oviesse sam nakratko ušla i vidjela slatke donje dijelove trenirke po 50 kuna, ali sam kasnije htjela dovesti Leu da joj isprobam i više nisam mogla pronaći dućan ni u ludilu
Još nisam bila u westgate-u pa imam pitanje: da li ima dućana s baby opremom (kolica, prematalice i sl.)? Kojih?
Hvala!
Curke, otvorite online stranicu westgate-a, provjerite gdje su trgovine koje tražite na karti da otprilike dobijete orijentaciju i kad ćete biti u West gate-u lakše ćete se snalaziti ;-)
Zato postoje pultevi u centru sa ekranom i pronađete gdje su dućani..
ili pitate prolaznike/uđete u bilo koji dućan i pitate informaciju..ja to redovno radim i malo zabavim ljude svojim nesnalaženjem :mrgreen: