Molim da se jave svi koji imaju saznanja ili iskustava s jaslicama/ vrtićkom grupom u DV Kućica.
Jesu li vam djeca zadovoljna? Kakve su tete, .....?
Printable View
Molim da se jave svi koji imaju saznanja ili iskustava s jaslicama/ vrtićkom grupom u DV Kućica.
Jesu li vam djeca zadovoljna? Kakve su tete, .....?
Ako misliš na vrtić Kućica u Stenjevcu, o njemu se već pisalo na http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=65030
Maleni je isao tamo cca 5mj, imamo samo pohvale na tete :D Da smo mogli financijski ostao bi tamo.
A novi vrtić u Odri? Planira li itko tamo?
mene zanima onaj na črnomercu, otvoren ove jeseni.
vrtić je u zgradi u kojoj sam ja radila, a u kojoj je srednja škola i poslovno učilište.
zgrada je poprilično stara i meni se čini totalno neadekvatna za vrtić, posebno me zanima kud ta djeca idu van? unutarnjeg dvorišta nema, u neposrednoj blizini je Billin parking, s druge strane je sporedna cesta, stambene zgrade i Ilica... kaj su čitav dan zatvoreni?
a ni tete koje pušer na dvorištu u šlapama u kojima u u sobi mi nisu baš
Da li itko zna sto o tom vrticu sada? :/
:-D
Mi smo polazili taj vrtić pola godine, sad od veljače do srpnja i bili smo jako zadovoljni. Pohađali onaj na Črnomercu.
Tete su bile mlade, jako drage, s puno pažnje prema najmlađima. Naš je imao godinu dana. Uvijek su ga lijepo dočekale, nosile kad bi došao, išli su svi van u obližnje dvorište kad bi bilo lijepo vrijeme (ovi najmanji koji nisu hodali u kolicima), lijepo je papao i napredovao, čak nijednom nismo bili bolesni u tih pola godine od jaslica.
Hrana mi se činila Ok, tete su uvijek govorile da je lijepo papao. Jednom smo dobile i CD sa slikama što rade tijekom dana i baš nas je obradovalo.
Eto, pitaj što još ako te zanima.