IZJAVE MINISTRA MILINOVIĆA
Danas je u emisiji nedjeljom u 2 izjavio u prilogu da je zahvaljujući nejgovom zakonu broj postupaka porastao za 17%, a uspješnost je porasla za 30%.
Može li netko to obrazložiti. Moje mišljenje je da je broj postupaka veći za 17% ( ako je to istina) zato što parovi sada moraju ići na veći broj postupaka. A ovo da je uspješnost veća samo zbog njegovoga zakona ne razumijem, Pa nije kupio novu opremu nego je napisao zakon.
Dali on to laže, da bi se sam sebi opravdao ili što
Re: IZJAVE MINISTRA MILANOVIĆA
Citiraj:
gabrijel prvotno napisa
Dali on to laže, da bi se sam sebi opravdao ili što
On to laže, da bi se sam sebi opravdao :x
Evo tko dijeli mišljenje sa našim ministrom
Dr. Šimunić: Bilo je čak 23 posto više trudnoća
- Naši su se stručnjaci educirali i mogu najaviti da u Hrvatskoj imamo i trudnoću iz zamrznute jajne stanice - najavio je danas dr. Šimunić ne želeći otkrivati detalje. Također je ustvrdio da je u listopadu i studenom 2009. godine napravljeno 18 posto više postupaka nego godinu dana prije, da je bilo čak 23 posto više trudnoća, a da je uspješnost bila oko 30 posto.
http://www.jutarnji.hr/hrvatskoj-kri...lodnji/500512/
ČOVJEK JE JEDINI EKSPONIRANI DOKTOR IZ PODRUČJA POTPOMOGNUTE OPLODNJE, kao da drugi nemaju što za reči. A jedini on ima privatnu polikliniku koju ovim putem reklamira. Odite na stranice njegove polikinike, on jedini u evropi tvrdi da ima uspješnost 38 %
ŠiMUnić se ne slaže sa stučnjacima amerike i evrope
- Talijanska su iskustva pokazala da im se smanjila uspješnost te da su su zbog svojih odredbi došli na treće mjesto u Europi po broju višeplodnih trudnoći, osobito trojki, a to su rizične trudnoće - upozorio je dr. Vlaisavljević.
To nije eksperiment
S njim se nije složio dr. Velimir Šimunić, predsjednik Hrvatske udruge za humanu reprodukciju. - Zamrzavanje jajnih stanica nije eksperiment i smatram nepravednim što ga američka i europska društva tako ocjenjuju - kaže dr. Šimunić
PA SA ČIJIM SE MIŠLJEM ON SLAŽE, SA MIŠLJENJEM KAZAHSTANSKIH STRUČNJAKA. NEVJEROVATNO... :?