Noćno mokrenje - molim pomoć!
Naš mlađi sin ima 3.5 godina. S cca 3 godine (prošlog ljeta) odviknuo se od korištenja pelena, istovremeno dnevne i noćne. Noću se dizao i piškio. No, unazad dva mjeseca mu se svake noći događa da se popiški, i to često dva puta tijekom iste noći. Mi mso već obeshrabreni i frustrirani. Kad imamo snage, nosimo ga piškiti ali ni tada nije sigurno da će jutro dočekati suh.
Ne znam što dalje. Mislim da je i maleni zbog toga prilično isfrustriran. Najgore što ima atopijski, pa ga mokraća zna peckati po nožicama. Pimpek si često tijekom noći "masira".
Kako reagirati na mokrenje? MM se na njega ljuti i brunda mu, ja ga smirujem.
Da li vratiti pelenu? Ili bi to značilo regresiju u razvoju?
Pomagajte
Re: Noćno mokrenje - molim pomoć!
Citiraj:
Tina72 prvotno napisa
Naš mlađi sin ima 3.5 godina. S cca 3 godine (prošlog ljeta) odviknuo se od korištenja pelena, istovremeno dnevne i noćne. Noću se dizao i piškio. No, unazad dva mjeseca mu se svake noći događa da se popiški, i to često dva puta tijekom iste noći. Mi mso već obeshrabreni i frustrirani. Kad imamo snage, nosimo ga piškiti ali ni tada nije sigurno da će jutro dočekati suh.
Ne znam što dalje. Mislim da je i maleni zbog toga prilično isfrustriran. Najgore što ima atopijski, pa ga mokraća zna peckati po nožicama. Pimpek si često tijekom noći "masira".
Kako reagirati na mokrenje? MM se na njega ljuti i brunda mu, ja ga smirujem.
Da li vratiti pelenu? Ili bi to značilo regresiju u razvoju?
Pomagajte
Ma neeee, ne vraćati pelenu - djetetu je vjerojatno hladno! To je često u prvoj zimi nakon pelena. Stavite mu čarape - nama je pomoglo. Ja sam samo stavila najlon ispod štep-deke za hitne slučajeve. I kahlicu pored kreveta, da je pri ruci. Sretno! :love: