Najpovoljniji internet, telefon,....
Naravno i Internet i telefon i Max Tv imamo preko našeg najskupljeg operatera. :roll:
Došlo je vrijeme da malo srežemo troškove, da li ima što povoljnije.
Bitno mi je da mi ostane MaxTV, to mi je 109 kn na mjesec i to mogu ostati kod njih, odnosno da li mogu, ako mijenjam ostale stavke?
Internet mi je bitno da imam i da funkcionira, koristim ga cca 1-2 sata na dan, ostalo s posla. :roll:
Telefon - nije nam bitan, ali moramo ga plaćati radi Interneta.
Dakle što je povoljnije od HT-a?
Re: Najpovoljniji internet, telefon,....
Citiraj:
Anemona prvotno napisa
Dakle što je povoljnije od HT-a?
sve, ali doslovno sve.
mi smo se prebacili prošli mjesec. i sad uspoređujem račune.
t-com 282,96 - telefon
t-com 59,00 internet
iskon 185,00 - sve zajedno (imamo iskon carnet)
znam da ljudi imaju odlična iskustva s Amisom (oni su dosta jeftini, i imaju tv, samo nemam pojma kako funkcionira) i s Optimom
a paket biraš po tome koliko i na što trošiš
ja sam uzela pričalicu koja se plača 79kn mjesečno a uključeno je 1500min razgovora sa fiksnim nac. linijama - naplačuje se samo uspostava poziva 7lipa -
za usporedbu na navedenom t-comovom računu imam nešto manje od 700min razgovora u fiksnim mrežama.
iznos za međunarodne pozive i pozive na mob je 14,17 kn - dakle sami razgovori i naknade za tel i adsl dođu oko 270kn plus naravno 59kn za internet (paket od 10gb) tj. oko 330kn
a tu za 185kn mogu razgovarati duplo više nego tamo za 330kn, imam flat internet i ne moram non stop slušati kako je kod njih na centrali sve super a ja ne mogu na internet (sigurno je do mog kompjutera) :evil:
Izgleda da su iskonovci popravili i moj komp jer se sad spajam bez problema, i puno brže