Pozdrav svim curama!Jel' ima ovdje neka od Vas iz Istre a da je imala nedavna iskustva s posvajanjem?Puno hvala. :heart:
Printable View
Pozdrav svim curama!Jel' ima ovdje neka od Vas iz Istre a da je imala nedavna iskustva s posvajanjem?Puno hvala. :heart:
Evo da te pozdravim najprije! Nemam iskustva sa posvajanjem ali imam sa udomljenjem budući sam udomila već nekoliko puta jednu curu iz doma u Lovranu. Imam status udomitelja, pa ako te to zanima mogu te uputiti. Za posvajanje mislim da ti je isto kao i u ostalim dijelovima Hrvatske.
Malo ozivljavam temu-ako ima neka cura iz Istre,ako moze da mi se javi na pp.da malo razmijenimo iskustva.-jer,nekako mi se cini da sam mozda jedina iz ovih krajeva ovdje.Ili nisam? :? Pooozdrav!
;)
E jos sam se nečeg sjetila.Baš jučer kad smo bili na informativnom razgovoru u nasem Centru,pravnik je spomenuo kao da se radi na tome da se u Hrvatskoj stvoru jedna jedinstvena baza podataka sa svim potencijalnim posvojiteljima,cime bi se izbjeglo gomilanje molbi i njihovo multipliciranje po centrima.znate vi sta vise o tome?pozdrav svima s mora.
:roll:
:* Bok LeeLoo.
Eto i ja sam iz Istre,ali pripadam forumu potpomognute o.
Nažalost ne mogu s tobom raspravljati o posvajanju, jer s time nemam nikakva iskustva, no vidim to kao jednu od mogućnosti za dobiti dijete. Kad sam bila mlađa (i nisam znala da imam taj problem), razmišljala sam da bi uz svoju biološku djecu voljela jednog i posvojiti. Toplo se nadam uspješnosti liječenja kojem sam se podvrgnula, no nisam nerealist, pa razmišljam da bi od svega toga mogla ostati i bez rezultata.
Zato bi već sad počela prikupljati informacije kako i što oko posvajanja djeteta, da li već sad poćeti pisati zahtjeve i predavati ih pa pokušati dobiti na vremenu?
Voljela bi kad bi mi ti nešto o tome rekla.
(Inče, poznam jedan par koji je usvojio jednu lijepu djevojčicu, ali ne usudim se pitati ih, ne znam da li bi o tome voljeli pričati, a ni ja ne želim javno iznašati svoj problem.)
Hvala ti. :)
Angelina-imas poruku!:-)
Naš Petar je pravi mali Istrijan! ako nekoga nešto zanima, samo pitajte!
pusa!
Anana, čestitam na malom predivnom mišu!!!! :love: