evo linka: http://www.samoborski-fasnik.com/
klincima je nazanimljiviji vikend 13.-14.2. :-)
Printable View
evo linka: http://www.samoborski-fasnik.com/
klincima je nazanimljiviji vikend 13.-14.2. :-)
mi idemo! :)
i mi.svake godine.samo ove s jo[ jednim ;lanom vi[e.
mi smo svake godine išli, i uvijek smo se lijepo proveli!
Bili lani i oduševljeni
I ove godine svakako idemo:yes:
Mi bi poveli našu princezu u kolicima ujutro kad su dječji zborovi, ali prvo što mi pada na pamet je gdje je premotati kad zagusti.
Ima li u Samoboru neki DM sa stolićem za prematanje beba ili nešto drugo?
i mene zanima isto to?
Na žalost, mislim da u centru nema, ( a i šire). Možda ima u javnom wc -u odmah ispod crkve Sv. Anastazije na trgu, al nisam sigurna.
A ima li DM u bivšem Era centru, prema Sloveniji? Čudi me da nema DM-a u Samoboru...
u bivšoj eri sad merkatoru je dm i tamo ima presvlačilica za bebe. ima još jedan dm, u gajevoj (od autobusnog kolodvora prema domu zdravlja) ali mislim da tamo nema presvlačilica za bebe.
za javni wc na trgu ne znamkako stoje stvari.
I ja mislim da DM u centru nema presvlačilicu, a Era centar baš nije blizu fašničkih događanja.
ja volim fašnik a pogotovo volim ići u Samobor. tam je uvijek dobra fešta.
mi smo u samoboru, al ne idemo na fašnik, meni se ne da u gužvu LOL
Ja već drugu godiu što živim ovdje propuštam fašnik :( Prošle je Lucija bila mala, a ove je bolesna :uzdah:
a ja nekak hepi sto mi dijete jos maleno pa ne zica da je vodim... mene to nekak bas ne veseli, guzva mi je i to maskiranje mi nikad nije skroz sjelo.
Moji klinci su razmišljali o Srakotrku, ali su se najzad odlučili za klizanje sa sestričnom. :-)Volim karneval i maskiranje; to su stari običaji, vezani uz crkvenu godinu i godišnje ritmove života, ali me u Samoboru smeta gužva i to što mi djeca više manje samo gledaju, osim u Srakotrku. U fašničkom raspoloženju će uživati u školi - u utorak je skraćena nastava; imaju priredbu i zabavu pod maskama.
Joj, a ja sam tako tužna što ove godine nismo išli ni na fašnik u Samobor, ni na riječki karneval. Ja masu volim to maskiranje, MM ne toliko maskiranje, ali voli okupljnje ekipe, pa može i masku preživjet... Moja sisterica koja ne živi u ZG-u sa svojom ekipom organizirava tako smiješna preoblačenja u kućnom stilu. Tako da bih to baš rado prenijela na svoju kćer, iako mi se čini da u dobi u kojoj je ona sad, to joj je prije gnjavaža zbog kostima, nego neki gušt.
Mi odemo, prošećemo sat vremena, pojedemo krafne, malo procupkamo na trgu i idemo doma.
Danas smo došli oko jedan i čak nije bilo niti prevelike gužve.