Dojenje u javnosti - preko zime
Ne, ne mislim na dojenje na snijegu. ;-)
Nego, molim savjet što se tiče, recimo, šopingiranja. Dvije me situacije zanimaju i to konkretno vezano uz gradske šetnje. Planiram uskoro za Zgb, a tamo bih malo i po trgovinama. Naravno, vodili bi i svog Sinčića. Gdje bi mi sugerirali baš u Zagreu da mogu otići na miru podojiti ako se radi o centru (samo da nema cigareta i da nisam u izlogu kafića)? Znam samo da Profilova knjižara ima kafić bez cigareta, ali ono je premalo i sumnjam da bih tamo mogla na miru podojiti... I druga situacija, jeste li dojile u, recimo, nekom šoping centru? Imate neke sugestije? Išla bih u CC1 i ne znam jel to uopće pametno s bebom (2,5 mj.)... :?: Dok dođem do tamo pola sata, pola sata za nazad, a tamo bi bila sigurno dva sata...
Eto, sori ako je malo trivijalno pitanje, ali meni se tako ide u šoping, a ne mislim bez našeg Najdražeg. Moguće da bi on i izdržao 3-4 sata, ali moram se osigurati i za slučaj da bi bio gladan nakon sat...
:zaljubljen:
P.S. Ne znam jel ova tema prikladnija za "Općenito o dojenju", ali za šopingholičarke-dojilje je ovo pravi - "problem". :angel: