Gostujem u emisiji Dobro jutro Hrvatska kao predstavnica Udruge Beta. Pogledajte!
Printable View
Gostujem u emisiji Dobro jutro Hrvatska kao predstavnica Udruge Beta. Pogledajte!
Super, taman pogledam prije nego zbrišem na posao. Hvala, Daria :heart:!
Ooooo, pa zbog toga ću se dići iz krevice!!!!!
Sretno, gledat ćemo snimku, nadam se da postoji na netu!
taman prije posla!
Nisam jučer vidjela, a sada sam 10 minuta zakasnila. Kako je bilo?
Na početku priloga je bio intervju s dr. Kunom i jednim biologom (kojem nažalost nisam zapamtio ime) koji su objašnjavali problematiku i tehniku MPO-a. Bilo je naglašeno da je Hrvatska jedina zemlja u Europi koja ima APSOLUTNU zabranu zamrzavanja zametaka, a gore spomenuti biolog je izjavio da bi kod postupaka MPO-a bilo najbolje da lepeza svih tehnika bude čim šira jer će to davati bolje rezultate. U prilogu je također rečeno da će se, ako bude potrebno, ići u izmjene zakona. Nakon priloga slijedio je razgovor u studiju gdje je Darija objašnjavala loše strane zakona i navela koliko je lakše, ali i skuplje, ići u postupke MPO-a u inozemstvu. Po meni jako dobar prilog i hvala Dariji za uloženi trud.
Biolog je bio naš Dejan iz Vinogradske. Hvala mu od srca :-D:-D:-D
I tebi daria naravno iako nisam uspjela vidjeti intervju do kraja jer sam žurila na posao
Nisam gledala, al dobro zvuci! Daria, hvala!
:klap: hvala daria!
gledala,hvala Daria
Hvala, Daria :-D
Hvala!
hvala daria....
.... ja sam propustila, ako je netko kojim slučajem snimao molila bih da stavi link .... hvala...
svaka čast daria, ija bih link ako postoji.Thx
Ma nema na čemu, to mi je posao http://www.roda.hr/forum/images/smiles/icon_wink.gif .
Drago mi je ako ste bile zadovoljne. Ja nisam uspjela snimiti, ali pogledati ću možda negdje iskopam link.
Daria ima li link na prilog? Nisam vidila a rado bi!
Iako nisam gledala prilog, Daria hvala ti!
daria :heart:
Nisam gledala ali sam sigurna da je Daria bila super. Puno hvala.
Razgovarala sam sa novinarkom i poslat će mi idući tjedan dvd na adresu, pa ću staviti da pogledaju one koje nisu.
Čekamo prilog, mi koje smo zakasnile...
Super zvuči i ovo od doktora. Ako tko ima neki link,neka ga napiše. Daria, hvala :)!
Daria hvala na trudu, iako nisam gledala! I ja znatiželjno iščekujem link :yes: