GER refluks i bilirubin -POMOĆ
dragi moji,
moj dečkić je jučer navršio mjesec dana, i tako smo izvanredno primljeni kod dr., jer je patronažna tako zaključila s obzirom na moje stanje koje vodi ka očaju...Naime došavši kod dr. dobili smo uputnicu za hitno vađenje krvi i mokraće, krv je ok,nešto je malo povišeno ali ona kaže sve 5, e sad Bilirubin, Bilirubin ukupni 168,6 ref. interval od 0-20, a bilirubin direktni 14,1 ref. interval od 0.0-5.0, kaže dr. samo ga sunčajte i puno tekućine, ja poludila jer ne razumijem zašto ga ne pošalju na dnevno sunčanje u bolnicu ako je to toliko povišeno...gdje da ga sunčam u kući usred zime, mogu mu eventualno lice i to popodne, neću djete skidati...nemam pojma...Drugo, sumnja se na refluks želuca...maleni je počeo toliko glasno stenjati i grčiti se tokom cijelog gotovo dana i noći da ne mogu spavati, nikako...poslije svakog obroka ta grčenja i stenjanje (siroče malo uopće ne plače, hrabri moj dečkić)...Zanima me jel ima tko iskustva sa KBC kantrida, kako idu ti pregledi na gastro, jel to ostavlja kakve posljedice (traume) tom malenom stvorenju...Ja sam jedva jučer izdržala vađenje krvi, čak nas teta nije pustila u ordinaciju već smo čekali ispred kaže"bolje sačekajte ispred da ne bude i vaših suza koliko i bebinih" uh...govorim si da je to za njegovo dobro...jer ovako se on muči, a bogami ja sam na rubu, i sama se čudim odkuda izlazi sva ta silna energija iz mene...
za njega sve...samo da to riješimo, da kažu da imate ili ne nemate i da se pomirim sa situacijom, ili da mu daju taj lijek za žgaravicu pa da moj anđeo mirno zaspi bez prekida i grčenja, sve bi dala.
Šaljem vam pozz