Posvojenje ili udomljenje - jednom!
;-)Drage moje,
ne znam imam li vam se pravo još obraćati, ali toliko mislim na ovo da moram nekome reći.
Naime toliko bih htjela jednog dana posvojiti dijete ili udomiti, što god nam daju. Imamo jednog bebača zasad, nadamo se imati još "svojih"-bioloških (kad G.-u bude 2 godine idemo raditi novu bebu). Ali koliko god sam imala jaku želju za G.-om, i za još svoje djece, toliko jednako jaku želju imam i za bar jednim usvojenim ili udomljenim djetetom. Pa nekako mislim, ako mi se to toliko mota po glavi, mora da je suđeno da bude! Jel i vama tako bilo?
Zasad ne možemo ništa poduzimati po tom pitanju jer još nismo preselili u svoju kuću i muž mi ne radi, ali nadamo se da će se kroz godinu, dvije te stvari posložiti pa da krenemo u nekakvu proceduru. Ne nadam se da ćemo dobiti posvojenje kad ima toliko parova bez djece, ali i udomljenje bi mi bilo OK, iako znam da je potpuno različito.
Eto žene moje morala sam to s nekim podijeliti, ne želim puno o tome pričati u svojoj okolini jer me strah da ne ureknem. Ali nadam se da je suđeno, i da ću se jednog dana uključiti na ovaj forum s konkretnim informacijama.
Jel ima netko s takvom pričom da je istovremeno imao svoje djece, radio na novoj bebi i udomljavao/posvojavao? Ili samo ja imam lude ideje?