-
Udarac u trudnoći
Drage cure,
Jučer sam se baš zveknula u trbuh sa nogom, nekako sam smotano prosklizala, bila kod dr na UZV po njemu sve ok... ali me od jučer nekako boli koza na toj strani trbuha i gore... kao da su mi modrice ispod...
Nekad na dodir a nekad dok stojim osjećam neko lagano bolno zatezanje, nije prejako ali osjećam...
Ja se nadam da bi doktor vidio na UZV da je nešto sa posteljicom, zar ne?
-
E i da od jučer otkad sam pala imam česte BH kontrakcije .. stegne mi se doslovno cijeli trbuh, naročito gornji dio... nije to ništa bolno... ušla sam u 38 tjedan....
-
ma beba hoče vaaaaaaaaaaaaaan! :) mislim da od takvog udarca nebi trebalo biti ništa .. ja sam se fino zveknula prije mjesec dana u rub staklenog stola i užasno me je bolilo .. ali je bilo sve ok :)
-
Ne vjerujem da je nešto. Doktor bi ti rekao.
Ja sam se često znala zveknuti u vrata ili štok - nikako nisam mogla procijeniti koliko mi je zaista prostora potrebno da prođem pokraj nečega - a trbuh mi je bio poooooveliki! i sve je O.K.
-
Ja sam jednom zapela između stupa i zida i isto se opalila, sve je bilo ok :D
Ne brini, vidjelo bi se da nešto nije ok.
-
ma sve je o.k. , dobro su bebe amortizovane.
a kontrakcije? pa vreme im je! srecno!!!
-
Hvala cure, a kontrakcije su one klasične BH, nije dole nisko da me boli kao što bi prave trebale boljet, uf jako me prepao ovaj udarac, a najviše me plaši moja beba koja imam dojam samo spava u pupi....