Lucija je jednu sakrila, nigdje je nema, i sad nam trebaju nove. Ove sam naručivala od jedne šivalice ali ovaj put ne mogu čekati 7 dana da stignu nove pa sam nažalost prepuštena izboru u trgovinama.
Tražim što mekše i savitljivije šlapice.
Printable View
Lucija je jednu sakrila, nigdje je nema, i sad nam trebaju nove. Ove sam naručivala od jedne šivalice ali ovaj put ne mogu čekati 7 dana da stignu nove pa sam nažalost prepuštena izboru u trgovinama.
Tražim što mekše i savitljivije šlapice.
jel mogu biti čarape šlapice? Moja T. ih obožava, zove ih plesne šlapice a izgledom i liče. Vidla sam ih na placu i u dućanu funky fish jedino ne znam dal u tom dućanu imaju dječje?
Dr Luigi papuče za djecu? Ima u Zagrebačkim ljekarnama (i mnogim privatnim).
Moj sin ih nosi godinama, sad je na vel. 34 i to je najveći broj.
Ne znam koji je najmanji, ali u ljekarnama gdje ih drže ima i sasvim malenih. Fine su savitljive i mekane, gornji sloj propustan (ne znoje se noge) i imaju anatomsku tabanicu.
u H&M naravno :mrgreen:
i u svim deichmann ducanima imaju te papuce slapice (csto znam naletiti na akcije)
Robeez papučice imaš u dućanu u SC Cascade - Kaptol
http://male-stvari.hr/index.php?page...mart&Itemid=73
i u Brežicama u baby centru
http://b2c.baby-center.si/webclassif...entClassID=608
Hvala cure. Mislim da će biti šlapice čarape. Robeezice su mi preeeeskupe da bi ih zvjerka opet zametnula za 3 dana iako su slatke. Držte fige da pronađemo svoje... sunce joj Micikino, sve sam prevrnula i nigdje ih.....
Šlapice čarape s protuklizajućim potplatom u Mulleru, cca 34 kn, samo često nema brojeva jer se brzo prodaju :-)
Bilo ih je i na borongajskom placu, bile 20 kn (kupila kuminoj kćeri krasne svijetle, s pravom kožom na đonu, prije jedno mjesec i pol - zadnji red prema stadionu).
Jesam, iako nije bila na balkonu. Sezona bacanja stvari s balkona počinje u svibnju :)
Šlapice su pronađene u vrećici za kruh. Trebalo nam je tri dana da ih nađemo što znači da moramo uvesti više ugljikohidrata u prehranu :mrgreen:
mi smo ti prekrasne, najmekanije, najugodnije balerinkice kupili u subotu u nami.......cca 50-ak kuna....predivne i čist za pohvalu.....kao paperje su na nogama..ja i moje 2 curke ih upravo nosimo
mi tražimo 2 tjedna ključ od auta....
mi smo izgubili sandale u legaćima prošlo ljeto-potražite u kockicama