-
Duga nocna budjenja
... i to ne ona za hranjenje, ona nam nisu problem, nego je mala gospodicna (8 mj.) u zadnje vrijeme se pocela buditi oko 2 - 3 ujutro, razbudi se i onda bi se ona igrala. Znaci nije radi gladi, jer se to obicno dogadja nakon sto je nahranim, niti ju sta boli nego jednostavno se valjda naspava, pa bi malo festala. To zna trajati po sat - dva. Obicno pokusam ignorirati ju tako da sto prije zaspe, ali to bude malo tesko pored nje jer se ona okrece pa me gura nogicama i rukicama, cupa, vuce za nos, i neznam sta sve ne, sto i nije toliko problem, no sinoc smo imali opet tu situaciju samo sto je ovaj put vristala, pjevala i derala se, a tu je i MM koji se dize u 4 ujutro ma je malo problem ako se ne naspava...
Znam da je sve to normalno i da ce proci, i ne zalim se, ali eto cisto me zanima da li je jos netko imao takve nocne partye i koliko vam je trajala ta faza?
-
isto je i kod nas, diže se, pjeva, priča, gurka...igra...
pokušavamo ignorirat
(T ima 9mj)
-
Jedanaest meseci puni za koji dan, i faza još traje...Počeli smo oko devetog meseca sa prevrtanjem i puzanjem, sad ustaje i pada po meni...
Uglavnom je najgore kad joj zubići izbijaju, drugim noćima spava dosta dobro. Ne pomaže ništa dok sama ne reši da joj se spava.
-
Moja malena (3mj) ima faze "pričanja" po noći od cc 45min nakon što posiki. Ali to se događa samo ako je po danu spavala više nego što je uobičajeno (npr. ako smo dosta vani onda dosta i spava). Nastojim i u tim trenucima odraditi isti ritual kao i kad idemo na spavanje. Dakle, moja ruka na njenom obrazu ili joj držim rukice ili radim ššššš.
-
Evo, baš jučer damica zaspi negdje oko 22h i ja sva sretna odem u dnevnu domu nešto obavit. Za sat vremena, čujem ja nju da smokče (stavlja rukice u usta) i dođem do nje, a ono okice velike kao pikule. Gleda me, i smije se i nešto žubori i objašnjava.:zaljubljen: Taman je bilo vrijeme klopi, ali mi nije ginulo još jednom uspavljivanje .Zaspale obje negdje oko ponoći...