Ima li netko iskustva s ovim vrtićem? Mi bi krenuli od 9-og mjeseca (ako nas prime) pa me zanima kakve su tete, organizacija itd.
Printable View
Ima li netko iskustva s ovim vrtićem? Mi bi krenuli od 9-og mjeseca (ako nas prime) pa me zanima kakve su tete, organizacija itd.
Mi smo u jaslicama u Trnskom sad vec drugu godinu, vrlo smo zadovoljni i tetama i osobljem opcenito :-) Ako ima neko konkretnije pitanje, mogu pokusati odgovoriti...
Bok,mene zanima kako je u jaslicama Trnsko..Primjetila sam da osim sredisnjice postoje dvije odvojene podruznice, tamo u obliznjim zgradama. Koja djeca su tamo i po kojim kriterijima?Kakav im je program i kako cesto su vani? Koliko djece je u jaslickoj grupi i koliko teta ima?Kakava im je prehrana?
Thnx:-)
Evo da ti otprilike i ja odgovorim jer smo i mi u DV Trnsko već 2.godinu.
Vrtić nam je zbilja odličan a od ove godine imaju i malu dvoranu za tjelesni kad je ružno vrijeme i ne mogu vani.Znam da jasličari sigurno ne idu u podružnice,za ostale nisam pitala.U jasličkoj grupi je 18-20 djece na 2 tete,plus uvijek im još netko pomogne u vrijeme ručka,presvlačenja kod spavanja i sl.Djeca su vani svakodnevno po sat,dva ukoliko vrijeme dozvoli.
Jaslice su na katu gdje imaju veliku terasu sa igračkama i djeca su tamo jako puno vremena.
Tete su fantastične,osim možda 2-3,ali možda samo ponekad imaju loše dane
Meni osobno je DV Trnsko jedan od boljih.
Nadam se da sam ti pomogla:mrgreen:
Curke, hvala na odgovorima! Zanima me još jesu li im grupe miješane? Koji je kriterij upisuju li dijete u jasličku ili vrtićku grupu. Mislila sam da je kriterij nošenje pelena, ali sad mi frendica kaže da to nema veze. U njenom vrtiću ima klinaca u vrtićkoj s pelenama.