Pozdrav svima...
Evo i ja sam nova... za 2 ipo mjeeca bi trebala postati mama.
Bebač bi već požurio s izlaskom, tako da od prošlog tjedna moram mirovati..nadam se da ce biti lakse uz Rodu :-)
Printable View
Pozdrav svima...
Evo i ja sam nova... za 2 ipo mjeeca bi trebala postati mama.
Bebač bi već požurio s izlaskom, tako da od prošlog tjedna moram mirovati..nadam se da ce biti lakse uz Rodu :-)
Zasto meni nitko nije pozelio dobrodoslicu, ha?
:lol:
Jer si otvorila temu prvog aprila...:lol:
Evo ti dobrodošlica, iako se sigurno osjećaš dobrodošlo, zar ne?
:lol: ja bih ti sigurno poželjela dobrodošlicu da sam bila tu!
i sad se pitaju ljudi di ide ovaj forum kad vec stariji forumasi sami sebi zele dobrodoslicu nakon dvije godine :pivo:
Hvala na dobrodoslici :)
Ja sam se vec udomacila i postala prava rodina clanica, savjetnica za AS. Da ste me odmah pozdravili vjerojatno bi bila preCjednica :lol:
Iako sam nakon nepozdravljanja otisla na ringeraju, al ubrzo sam od tamo utekla jer vamo mi je ljepse :)
Dobro da se nisi obeshrabrila nakon takve "dobrodošlice" ;)
I da si ostala tu :) !
Ma jeli ti to pred operaciju vrtis neke filmove u glavi pa da ovdje gledas svoje zacetke?:love2:
Ajde da te utjesim,ja sam se ukalumala nekome na njegov pozdrav i takodjer me nisu bas previse dozivjeli....:lol:
Ma nije vec sam trazila temu o dojenju i kontrakcijama sto sam otvorila, pa sam prelistala teme koje sam ja otvorila :)
Nisam dosla po goodbye, vec po welcome, you silly!
E pa budući da je ovo IPAK mjesto s puno pozitive ja ću ti i ovdje zaželjeti sreću za sutra :love2: