-
Servis za veš-mašinu
Naša draga, neprocjenjivo vrijedna veš-mašina bez koje ne mogu zamisliti svakodnevni život, na putu je da se ozbiljno razboli.
Dosad (8 godina) je radila besprijekorno, i nismo imali potrebu za majstorima. Prije nego navalim na telefonski imenik, pitam ovdje ima li netko preporuku (ili negativnu preporuku :mrgreen:) za nekog servisera (zapad grada - centar)?
-
ja ću se pridružiti s upitom na ovoj temi
također tražim servisera, zapadni dio grada
imamo kombiniranu perilicu-sušilicu Candy, koja je prestala sušiti
-
kajsa ja sam uvijek zvala servis ovlasteni za candy, a kombinirana bi mi prestala susiti kad je bila puna mucica u nekom crijevu unutar masine. dok mi je bila pod garancijom cistili su bez naplate, a nakon toga sam platila samo jednom, dolazak 200 kn i ne sjecam se jos koji iznos (platila je dio teta cuvalica, pa sam joj refundirala). uglavnom popravak takvog kvara koji je kod mene bio trajao je ravno 10tak min.
-
mogao bi kod mene biti isti problem. uvijek sam se pitala gdje te mucice odlaze?
ako je tako, snimiti ću majstora kako on to radi pa sama čistiti ubuduće.
-
I ja sam kad je došlo do kvara moje ljubljene mašine (stare 5 godina) nazvala ovlašteni servis, to mi se činilo najpouzdanije. Rekla sam serviseru da prvo pogleda u čemu je stvar prije nego počne popravljati. Na žalost kod nas je bio crko programator a popravak bi koštao kao pola nove mašine pa smo odlučili kupiti novu a serviseru smo platili samo dolazak (čini mi se oko 150 kn). Naravno da baš nismo bili ludi za kupovanjem nove perilice ali na kraju sam ja s novom još zadovoljnija nego sa starom (iako smo kupili jednostavni model).