http://www.youtube.com/watch?v=oCxtO...layer_embedded
Printable View
meni je ovo stvarno malo previše...:roll:
i ja mislim da je too much...
mislim, predivno je za gledati, čini se kao božanstveni trenutak, potpuno prirodan, ali ja se definitivno ne bi usudila na tako nešto...
pa mene je frka da me vlastiti zec ne grizne...
Ja sam pobornik različitih vrsta poroda, ali ovaj ne bi niti preporučila nekome niti bi ga sama probala, jer mislim da je opasan.
Delfini su lijepe životinje, ali zaboravljamo da su to ipak životinje i ipak i divlje koje znaju i napasti ljude.
Najprije da provjerim jel ovo pdf podrške..... check! nije
Evo... meni je to u rangu poroda sa medom Brundom ili krdom slonova i sl.
Egizbicionizam.
too much slažem se
Meni je to isto too much, ali čini mi se kao da žena poznaje tog dupina i on zna nju. Ako su frendovi onda mi je to ok, pogotovo ako se prije najeo da ne pomisli da je dijete ribica :mrgreen:
Ma i ja poznam svog psa ali kad rađam radije bih da se da se nitko suvišan oko mene ne mota.
ja sam samo došla vidjeti jel pomikaki i ovo prirodno :mrgreen:
nisam mogla ni pogledati do kraja, tu minutu i pol. užas.
:lol:
(ok, meni eto nije užas, ali nije ni prirodno)
dupin doula, how cool :roll:
triba samo provjerit je li zenka ili ispusta neke ometajuce hormone :)
To je inače scena iz dokumentarca "Prvi plač". Autori su skupili cca 20 žena i toliko poroda, i prikazali kako u različitim kulturama žene različito rađaju. Nakon što sam to pogledala, zahvalila sam Bogu na SD-u :-)
obožemoj!
što je sljedeće? možda da se skroz vratimo korjenima, a i prirodi u štalici na slamici, oko nas magarčići i ovčice.
Ah, što je slijedeće, valjda smak svijeta :-P
Pa tako nekad žene i jesu rađale (osim one Biblijske priče sigurno smo čule još pokoju, kako su naše bake rađale u polju pa zamotale dijete u krpu i nastavile kopati...). U slučaju kakve kataklizme lako moguće da ćemo se opet na to vratiti.
Međutim, u vodi s delfinima... po meni je ekstremno brijanje na 'zelenilo', pa čak i pomodarstvo.
Meni isto nije uzas ni bljak, ali mi nije ni cool ni njezno a ponajmanje - prirodno. Vise bih rekla, isforsirano
Lijep porod, bar ono što se vidi. Delfin je totalni višak.
nema šanse..... brrr....
dupin je definitivno višak.
I gornji dio badića.
I meni je zasmetao gornji dio kupaćeg, kad već ima dupina, onda može i cice pokazati.
Osim toga, toliki bazen- definitivno ne može biti čista voda za bebača. Jadno dijete.
Ma da, sve skupa je sama egzibicija. Pretpostavljam i da je ostatak dokumentarca senzacionalizam :-/
Porod kao takav je baš lijep. Bez intervencija, sve lijepo ide svojim tokom... al delfin.. ne kužim koja je točno njegova svrha tamo
Ne znam, bubnut ću....ali nekog smiruje prisustvo muža na porodu, a nekog možda prisustvo dupina. :)
Što se tiče čistoće vode-ni to polje o kojem pričate da su naše bake radile nije bilo idealno mjesto po čistoći za rađanje.
Svakom na njegovu volju :)
meni je ovo lepo. moguce je da se oni bave tim delfinom inace.. sta znam..
prirodno mi je i nezno
Naježila sam se kad sam vidjela gdje je dupin... a porod je super :) i mali je pljunuti tata :)
uopće ne kužim poantu delfina. možda se netko odluči na porod u dravi s piranama:mrgreen:
Meni se porod kao porod sviđa, ono iaš osjećaj da je beba samo bučnula van...
Ali en kužim ni ja tog delfina, onak u jednom mi je trenu prošlo kroz glavu kak bi mu moglo pasti na pame da pojede bebača...
A i peveliki bazen...Mislim ono, kakva je voda u tom bazenu???
porod mi izgleda super,al taj delfin me totalno iritirao...
onaj dio kad tata mora rukom micat delfina da ne dođe prebilzu..
ili onaj dio kad mama drzi dijete i onda najednom delfin gura svoju glavu u kadar...
mislim,definitivno mu tu nije mjesto pa makar im bilo "kucni" ljubimac ili "clan obitelji"...
i mali je stvarno pljunuti tata:-):-):-)
meni je sve divno! :heart:
Porod u moru, u prisutnosti dupina, nije nista novo i za neke krajeve svijeta nije neobican.
Underwater Birth and Dolphins
Birt As We Know It