Citiraj:
2. Osoblje ima sva prava i obaveze korisnika, uz dodatne obaveze tehničkog održavanja Foruma, zaštite korisnika, te promocije zdrave i pozitivne atmosfere u diskusijama. Mišljenje osoblja u diskusijama nevezanim za funkcioniranje Foruma je individualno i ne odražava stavove Udruge RODA osim ako to nije posebno naglašeno. Osoblju su na raspolaganju sljedeći zahvati: mijenjanje poruke, brisanje poruke, zatvaranje tema, brisanje tema, razdvajanje tema, spajanje tema i prebacivanje tema u druge podforume. Moderatori i administratori imaju isključivo pravo odlučivati o tome kako će i kada primjenjivati gore navedene zahvate. Osoblje također periodički čisti Forum od tema koje su zamrle ili nisu uopće privukle pozornost tako da se na vrijeme spriječi pretrpanost servera.
pa citiram :
Citiraj:
1. Korisnici imaju pravo stavljati na Forum poruke bilo kakvog sadržaja na temu roditeljstva, kojeg smatraju korisnim ostalim korisnicima. Imaju puno pravo na zaštitu privatnosti, slobodu izražavanja i fer odnos od strane drugih korisnika i osoblja Foruma. Ta prava vrijede tako dugo dok se poštuju obaveze, zabrane i ograničenja Foruma, opisani u nastavku teksta, i sve dok ne zadiru u prava ostalih korisnika. Korisnici također imaju pravo na pomoć i podršku osoblja tako da svoja prava mogu i ostvariti
Ja privatnosti više nemam što sam ti u dva navrata pisala na pp... prema ovome gore citiranome ja te još jednom lijepo molim da izbrišeš moje korisničko ime... može biti prazno, nebi bilo prvi put viđeno, a i ne možeš mi reći da se to ne može s obzirom na